Meeloopstage: Marketing

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 27 weken 24 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    € 300 per maand
Taakomschrijving

Het marketingplan staat klaar, die vertaal jij naar buiten met pakkende ideeën, woorden en beelden; jij verzint én creëert het!

Leren in een organisatie waar het gaat om persoonlijk ontwikkeling, een betere plek voor jouw stage kan je je niet wensen. Dit bedrijf zorgt voor een waardevolle verbinding tussen mens en organisatie. Met plezier zetten wij ons in voor de persoonlijke ontwikkeling van onze IT & Finance professionals. Zo staan we klaar voor de volgende stap in hun loopbaan.

Onze marketingafdeling is dagelijks bezig met het ondersteunen van de recruiters en accountmanagers: vacature video's, opvallende content, website optimalisatie, nieuwsbrieven, give aways, er is altijd wel iets te doen. En daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Werkzaamheden

Jouw stage bij ons:

Samen met het marketingteam ga jij ontdekken hoe jouw inzet en interesses het beste aansluiten op enerzijds jouw stage opdracht en anderzijds onze organisatie. Je wordt onderdeel van het team en zien jou ook als 1 van onze collega's. Hierdoor zal jij ook jouw eigen verantwoordelijkheden krijgen binnen het marketingteam.

Een week van een stagiaire bij dit bedrijf ziet er als volgt uit:

Op maandag starten we gezamenlijk de week. Jij hoort wat de aandachtspunten zijn en jouw radars gaan al draaien voor het creëren van een passende post voor op social media. Hier maak je zowel in tekst als beeld een voorstel voor onze marketeer en met een kleine finetuning, zorg je dat deze geplaatst wordt op het juiste kanaal. Ondertussen ben je een analyse aan het maken van de SEO-zoekwoorden die het meest gebruikt worden voor het vinden van een nieuwe baan en stel je een advies op om verbeteringen te doen. Er worden weer een aantal kandidaten aangeboden deze week. Heel fijn! Snel de CV's mooi opmaken en klaarzetten zodat de recruiters deze kunnen delen met de klant.  De volgende dag ga je aan de slag met de vindbaarheid van de website. Je analyseert de informatie, doet aanbevelingen en na een korte brainstorm, voer je je de aanpassingen uit. Na een aantal weken zie je dat de vindbaarheid is verbeterd en deze deel je trots aan het team.

Gewenste profiel

Wie ben jij?

  • Je volgt een commerciële, communicatieve of bedrijfskundige opleiding
  • Je bent communicatief vaardig, ondernemend en zelfstandig
  • Je bent niet bang om anderen in jouw plannen mee te nemen
  • Je stopt niet bij theorie en bent pas tevreden als je resultaten behaalt
  • Je bent goed in Nederlands woord en geschrift
  • Je hebt grote affiniteit met online marketing

Wat bieden wij

  • Een jong team met een vlakke organisatiestructuur
  • Ondersteuning in het behalen van jouw stage opdracht
  • Hybride werken met flexibele werktijden
  • Een stagevergoeding van 300 euro o.b.v. 40 uur
  • Gezellige borrels en bedrijfsuitjes
  • Mogelijkheid tot een vaste (bij)baan

Wij zijn een gespecialiseerd IT & Finance recruitment bureau en daarnaast dé loopbaanpartner voor IT & Finance professionals en klanten. Dit houdt in dat het bij ons niet stopt bij recruitment.

Voor IT & Finance professionals houdt dit in dat wij écht als volledige loopbaanpartner fungeren. Zij kunnen bij ons terecht voor een loopbaanpartnergesprek met een loopbaancoach, een werkwaardentest, opleidingen, cursussen en events op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je bent écht meer dan een recruiter!

Voor klanten betekent dit dat ze bij ons niet alleen terecht kunnen voor het recruitment, maar ook voor loopbaangesprekken met eigen/ingehuurd personeel, korting op opleidingen/cursussen voor persoonlijke ontwikkeling, deelname aan events gericht op persoonlijke ontwikkeling, DISC persoonlijkheidsanalyses en outplacement. Dit zorgt ervoor dat je een echte gesprekspartner kan zijn voor de klant.

*Verder over ons:*
Onze organisatie is 22 werknemers groot met uiteenlopende leeftijden. Extern hebben wij 50+ consultants in het veld.
Het team is energiek, niet vies van een potje tafeltennis of een borrel! Maandelijks hebben wij gezamenlijke lunches en borrels. Daarnaast gaan wij er regelmatig met elkaar op uit, denk hierbij aan VR racen/ gamen, een dagje naar de Efteling of zelfs reis naar Kopenhagen.

Kijk vooral ook op onze www.werkenbij-humansourcegroup.com website om een goed beeld te krijgen van ons.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Human Source Group

Human Source Group

Locatie: Human Source Group, Rivium Boulevard 156, 2909 LK Capelle aan den IJssel

Wij zijn dé loopbaanpartner in IT. Dit houdt in dat het bij ons niet stopt bij recruitment. Wij willen bij zowel onze klanten als IT-professionals waarde toevoegen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Voor IT-professionals houdt dit in dat wij écht als volledige loopbaanpartner willen fungeren. Zij kunnen bij ons terecht voor een loopbaanpartnergesprek met een loopbaancoach, een werkwaardentest, opleidingen, cursussen en events op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Voor klanten betekent dit dat ze bij ons niet alleen terecht kunnen voor IT recruitment, maar ook voor bovenstaande dienstverleningen voor hun team en voor DISC persoonlijkheidsanalyses en outplacement.

- 18 werknemers intern, doelstelling: 2023 naar 30 en 2024 naar 40;
- 50+ consultants bij klanten;
- Leeftijden lopen uiteen van 24 tot en met 50 jaar;
- Tafeltennis competities;
- Maandelijks gezamenlijke lunches en wekelijks borrels;
- Regelmatig teamuitjes; reis naar Kopenhagen, VR racen, Efteling, escaperoom, uit eten, etc.

Kijk vooral ook op onze www.werkenbij-humansourcegroup.com website om een goed beeld te krijgen van ons.