Nu solliciteren

Stagiair Marketing & Communicatie

Functie Stagiair E-commerce, sales, marketing, communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie AMSTERDAM
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

oor ons kantoor in het centrum van Amsterdam (vlakbij Centraal Station) zijn wij per direct op zoek naar een stagiair (online) content marketing en communicatie die ons team komt versterken. Ben jij een student met een vlotte pen die enthousiast wordt van e-commerce uitdagingen en die gek is op het creëren van vernieuwende, aantrekkelijke en relevante content? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Tijdens je stage bij dit bedrijf geven we je de kans om je op alle fronten te ontwikkelen en om klaargestoomd te worden voor de arbeidsmarkt. Je bent een creatieve duizendpoot die zich graag bezighoudt met (online) content marketing. Je werkt nauw samen met je collega’s en je krijgt een breed en divers takenpakket. Ook is er genoeg ruimte voor eigen ideeën.

Jij houdt de opbouw en de content van onze webshops aantrekkelijk, zodat zowel bestaande als nieuwe klanten onze verschillende pagina's met plezier blijven bezoeken. Je bent het visuele brein van het bedrijf, je zorgt niet alleen voor creatieve ideeën, maar je kunt ze ook perfect afstemmen op onze doelgroep en onze klanten.

We bieden je een afwisselende en leerzame stage met veel eigen verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een klein, gezellig team en je hebt veel ruimte voor een eigen invulling van de functie. We zijn op zoek naar een organisatorisch en vooral creatief talent!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren