Nu solliciteren

Meewerkstage Marketing, Ondernemerschap, Communicatie in Utrecht!

Functie Marketeer/ communicatie stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € -
Salaris opmerking o.b.v. 40 uur in de week
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg jij een HBO of WO-opleiding richting Marketing, Ondernemerschap, Sales of Communicatie en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Dan is dit bedrijfte Utrecht op zoek naar jou!

dit bedrijf is een toonaangevend advies en consultancybureau, vooral actief in de internationale sportwereld en de nationale openbaar vervoersector. Door het samenbrengen van data en intelligentie leveren wij topkwaliteit oplossingen aan klanten zoals FIFA, UEFA, FIVB, Nederlandse voetbalclubs zoals PSV, Ajax, PEC, diverse buitenlandse voetbal- en basketbalbonden, Arriva, NS, Syntus etc.

Je krijgt de mogelijkheid om een breed scala aan werkzaamheden op te pakken op het gebied van (online)Marketing en Sales. Je kunt hierbij denken aan het creëren en schrijven van content voor onze website en social media platformen, het verbreden van de zichtbaarheid van onze organisatie, het schrijven van nieuwsbrieven, ondersteunen bij het bedenken en de uitrol van proposities en marketingcampagnes, het opstellen van een plan voor relatiemanagement, optimalisatie van onze website, organiseren van webinars, het opstellen van een enquête onder klanten, bedenken van promotie activiteiten voor onze producten en diensten etc.

Wij begeleiden je binnen het stageproces, maar dagen je ook uit om zelf dingen te ondernemen. Als toptalent word je betrokken bij alle activiteiten van het bedrijf, zodat je ontdekt waar jouw unieke kracht ligt.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren