Nu solliciteren

Commerciële stage bij groeiende startup (Utrecht)

Functie Account manager/ Business developer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie IJsselstein
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking €300,00 per maand
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Houd je van mensen en technologie? Communiceer je makkelijk en wil jij jezelf ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen? Dan is dit jouw kans voor een gave en leerzame commerciële stage. 🚀

In een klein en creatief team leer je om ideale klanten te vinden, boeien en binden. Wat vinden ze belangrijk en hoe ondersteun je hen maximaal? Welke niches sluiten aan bij dit bedrijf en hoe bereik je deze? Onder de bevlogen leiding van Thomas ben jij in no-time klaar voor het echte werk. Je geeft online presentaties, denkt mee over marketingactiviteiten en voert verkoopgesprekken. Na 5 maanden kun je geheel zelfstandig een salesplan maken, uitvoeren en jouw business laten groeien.

Bij dit bedrijf krijg je alle vrijheid om jezelf te verbeteren, fouten te maken en veel te leren. Zo zal je, naast het verbeteren van je sales- en communicatie skills, jezelf ook ontwikkelen op het gebied van startups, design, marketing, development en support. En grote kans dat je na jouw stage ook nog eens als tafeltennis pro de deur uit te loopt ;)

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

dit bedrijf is een snelgroeiende startup in IJsselstein (UT). Met een directe tramverbinding vanaf Utrecht CS stap je zo bij ons voor de deur uit.

Stuur een mail naar sjon@dit bedrijf.nl met meer informatie over jezelf, de doelstellingen van jouw stage en een motivatie waarom jij bij dit bedrijf een fantastische stagetijd wilt doorlopen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren