Nu solliciteren

Stagiair(e) Nationale Accounts HBO niveau

Functie Stagiair(e) Nationale Accounts
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Haarlem
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat je gaat doen

Als stagiair(e) nationale accounts maak je onderdeel uit van het landelijke team en ondersteun je dit team bij alle werkzaamheden van onze landelijke klanten en New Business.

Heb je een passie voor marketing en verkoop en steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je sterk in plannen & organiseren? Dan is deze stageplek wellicht iets voor jou! Je ondersteunt bij het uitwerken van verkeerstromen langs onze outdoor media locaties en bent handig in het maken van overzichten van onze landelijke klanten in Excel en presentaties in Power Point. Tevens help je mee met PR, Social Media & copywriting ten behoeve van LinkedIn en artikelen voor de npbmedia.nl website.

Jouw profiel

Wat dit bedrijf je biedt

dit bedrijf biedt jou een veelzijdige rol op fulltime basis binnen een team met enthousiaste collega’s op ons kantoor in hartje Haarlem naast het CS. De stagevergoeding is 350 euro p.m.

Over dit bedrijf

Je kent ons al. Of liever gezegd, ons medium Lichtmastreclame! Met meer dan 8.000 verlichte reclameborden in 170 Gemeenten zijn we namelijk zichtbaar in heel Nederland. dit bedrijf groeit en is hiermee een van de grootste outdoor mediabedrijven in Nederland. Onze klanten zijn zowel grote landelijke retailers als lokale bedrijven. Het bijzondere van NPB is dat onze lichtmastreclame altijd ingezet kan worden in de directe omgeving van onze lokale klanten. We creëren daarmee lokale zichtbaarheid en store traffic.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.