Nu solliciteren

Leuke stage Marketing & Communicatie in Ijsselstein

Functie Stage Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Ijsselstein
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zijn wij? Wij zijn een jonge organisatie die alles organiseert wat met bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen te maken heeft. Wij leveren producten van hoge kwaliteit, waardoor de medewerkers van onze klanten optimaal beschermd zijn. Daarnaast verzorgen wij het borduren en/of bedrukken, het aanmeten op locatie en het op maat maken van kleding voor de perfecte pasvorm. Ons oog is gericht op de toekomst, daar zetten wij ons heel bewust voor in. Wij werken volledig energieneutraal op onze locatie in IJsselstein. Dit komt doordat wij de beschikking hebben over 356 zonnepanelen en volledig gasvrij zijn.

Werkzaamheden

Functieomschrijving Van den IJssel Bedrijfskleding bevindt zich momenteel in een groeifase, ook op online gebied. Social media, online zichtbaarheid en content worden steeds belangrijker. Jij kan hier een belangrijke rol in gaan spelen tijdens je stageperiode. Je helpt mee met het creëren van content voor alle social media kanalen en de website. Ook help je mee met het bedenken van SEO/SEA campagnes om de website te optimaliseren. Tijdens je stage krijg je veel vrijheid om je eigen ideeën in te brengen en uit te werken. Ben jij creatief, enthousiast en houd je van social media? Kom dan ons team versterken!

Gewenste profiel

Wat vragen wij van jou? - Je volgt op dit moment een HBO studie in de richting van Marketing & Communicatie; - Je bent proactief, creatief en zelfstandig; - Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift; - Je bent zeer klantvriendelijk.

Wat bieden wij

Wat kunnen wij jou bieden? - Ruimte voor een stageopdracht; - Ruimte voor eigen initiatief; - Stageplek voor minimaal 4 maanden; - Stagevergoeding; - Ontspanning tijdens het werk door een potje tafelvoetbal, darten maar ook onze wekelijkse vrijdagmiddag borrel; (Wanneer COVID-19) voorbij is;

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren