Nu solliciteren

Afstuderen op Leiderschapsontwikkeling in Utrecht

Functie Afstudeerder
Opleidingsniveau HBO-Master, WO-Master
Locatie Groenekan
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf zoekt een afstudeerder die ons helpt met het verder ontwikkelen van onze visie en aanpak van leiderschapstrajecten.

Wie zijn wij?

Leren excelleren dit bedrijf laat organisaties uitblinken door mensen te leren presteren. We ontwikkelen op maat gemaakte leer- en presteertrajecten voor bedrijven, instellingen en overheden. In nauwe samenwerking met onze klanten. dit bedrijf gaat uit van kennis en cijfers, maar gelooft in mensen. Want investeren in medewerkers is investeren in je organisatie.

We zijn een zeer deskundige club mensen die gelooft dat je met prettig samenwerken het verst komt. Zowel met collega's als met klanten. Onze bedrijfscultuur is dynamisch en informeel, gedreven en persoonlijk. dit bedrijf is een middelgroot bureau met grote ambities. Voel jij je daarbij thuis?

Werkzaamheden

Over leiderschap worden boeken vol geschreven, en er zijn veel verschillende theorieen en modellen over Leiderschap. Vaak gaan ze uit van één waarheid over wat goed leiderschap is. Maar wat is eigenlijk de definitie van leiderschap? En vanuit welke visie ontwikkelen wij Leiderschap in organisaties? Wij hebben jarenlange ervaring met succesvolle ontwikkeltrajecten, en onze basisvisie staat. Die basis visie willen we verstevigen met een theoretisch fundament en een geheel eigen aanpak met behulp van een empirisch onderzocht "spanningen model". Hierover vertellen we je graag meer op een later moment.

Dat is de vraag waar wij momenteel aan werken. * Een wetenschappelijke onderbouwing voor een onderscheidende en werkende visie op Leiderschap en leiderschapsontwikkeling, passend in het huidige tijdbeeld.

Gewenste profiel

We zijn op zoek naar een afstudeerder met een afstuderrichting op het gebied van Organisatiekunde, HR, Opleidingskunde, Psychologie of Bedrijfskunde. Maar vooral naar iemand die het onderwerp leiderschap superinteressant vindt in combinatie met het vakgebied leren en ontwikkelen. Wat heb je nodig om bij ons succesvol te zijn? * Initiatief * Zelfstandigheid * Lef * Kritische denker * Humor en enthousiasme

Wat bieden wij

Bij ons krijg je de kans om écht onderdeel uit te maken van de organisatie en te leren van experts op het gebied van leren en ontwikkelen. We werken voor meerdere grote en bekende bedrijven in Nederland.

Ons kantoor is gevestigd in Groenekan, in een statig pand omringd door een grote tuin en veel groen. Een heerlijke plek, waar ook elke dag een heerlijke lunch wordt verzorgd. Daarnaast heb je alle vrijheid om te werken waar je wilt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren