Nu solliciteren

Vacature stagiair(e) Event Management

Functie Event Manager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je zal stage gaan lopen dit bedrijf. Wij organiseren onder andere de Vrijmiboot, landelijk verspreid over 9 steden. Tevens organiseren wij ons andere vrijdagmiddag borrel evenement 'de Borrel' landelijk en zijn wij actief tijdens het Amsterdam Dance Event met verschillende record label- en artiest gedreven evenementen. Je zult ons ook ondersteunen bij verschillende bedrijfsevents en house & studenten feesten.

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons ondersteund bij het organiseren, plannen en runnen van verschillende evenementen door het land. dit bedrijf (Vrijmiboot & de Borrel), Exchange Party en Watt events werken vanuit het hartje van Amsterdam.

De taken zijn verschillend. Wij zoeken iemand die op alle vlakken van de evenementen branche wilt leren en doen. Denk hierbij aan communicatie met onze bezoekers, het opzetten van social media campagnes, marketing, reclame en pr, productie tijdens evenementen als hostess en / of in de horeca bijspringen, aansturen en controleren van personeel, op- en afbouwen van evenementen, promotiewerk en meedenken in het creatieve proces.

Gewenste profiel

Wij zoeken iemand die zich graag wil onderdompelen in het reilen en zeilen van een groot aantal verschillende evenementen. Je hebt interesse in zowel het dag- als nachtleven van Amsterdam en bent op de hoogte van de meest interessante culturele ontwikkelingen in Amsterdam.

Je bent communicatief en sociaal vaardig. Bij voorkeur affiniteit/interesse met de evenementen branche. Je bent creatief en denkt graag mee. Vloeiend Nederlands in woord en geschrift. Je dient flexibel te zijn in uren en je hebt een leergierige en enthousiaste persoonlijkheid.

Wat bieden wij

Een creatieve meewerk / meeloop stage waarbij je direct samenwerkt met ervaren organisatoren uit het dag- en nachtleven. Wij bieden een diverse werkplek in het hartje van Amsterdam met een relaxte sfeer en waar naar je stage gaan bovenal leuk en leerzaam moet zijn. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en we zijn niet bang je in het diepe te gooien. Hoe meer kansen je grijpt, hoe meer je kunt groeien.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren