Nu solliciteren

Stagiair(e) Arbeidsbemiddeling en – communicatie - Nieuwegein/Utrecht

Functie Recruiter
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nieuwegein
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als stagiair(e) recruitment ben jij, samen met het team, verantwoordelijk voor het bedienen -en werven van kandidaten voor onze 4 landelijke kantoren. Werk jij graag met mensen, ben jij commercieel en zoek jij momenteel een leuke en leerzame stageplek op het gebied van Talent Acquisitie en Human Resource management? Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Je ondersteunt het Recruitment team, bestaande uit twee ‘Corporate Specialisten’ in de breedste zin van het woord. Zo word je meegenomen in onze wekelijkse overleggen en pak jij het kandidatenbeheer in ons Recruitment systeem zelfstandig op. Je gaat onder andere vacatures schrijven en in gesprek met kandidaten om deze vacatures in te vullen. Ook zal jij veel in contact zijn met de managers en partners binnen onze organisatie en houd je de administratie bij. Daarnaast ligt de nadruk van de werkzaamheden op het aanmaken, beheren en uitbouwen van talent pools in LinkedIn.

Tevens zijn we regelmatig aanwezig op events van studieverenigingen. Daarnaast zijn we actief op onze Social Media kanalen. Vind jij het leuk om hier een actieve rol in aan te nemen, dan kijken we graag naar de mogelijkheden.

Gewenste profiel

Jouw profielschets:

Wat bieden wij

Dit is wat je van ons ontvangt;

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.