Nu solliciteren

Business Development en Marketing stage bij dit bedrijf

Functie Business Development en/of Marketing stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 275
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Oma’s Soep is een snelgroeiende sociale onderneming met als doel: eenzaamheid onder ouderen bestrijden. Dit doet dit bedrijf door kookdagen voor eenzame ouderen te organiseren. Deze kookdagen worden gefinancieerd door verse soepen en stampotten te verkopen. We verkopen onze soepen en stamppotten in o.a. Albert Heijn, Spar, Gorillas en Picnic. Onze droom is om door heel Nederland jong en oud samen te kunnen brengen, en om dit te realiseren moeten wij meer soep gaan verkopen. Hiervoor zoeken wij allereerst een business development stagiair die de mogelijkheden gaat onderzoeken om ook Oma’s Soep op te zetten in het buitenland. Daarnaast zoeken wij ook een marketing stagiair die actief is bij het uitvoeren en meedenken van de marketing strategie. Voor beide stages krijg je een grote verantwoordelijkheid en vrijheid om te laten zien hoe jij zelfstandig te werk gaat. Jij komt in een sociaal en ambitieus team terecht waar jij jezelf snel zal thuis voelen.

Werkzaamheden

Als business development stagiair geven wij jou graag de verantwoordelijkheid de eerste stappen te zetten naar Oma’s Soep in het buitenland. Dit wordt jouw dagelijkse bezigheid en dit zal jij steeds in samenwerking doen met de oprichter van dit bedrijf. Voor dit onderzoek zal je contact zoeken met retailers, studentenverenigingen en soepproducenten in het buitenland. Na het zoeken van de beste plek om te beginnen met Oma’s Soep in het buitenland, zal je verantwoordelijk worden om in dit land een studentenbestuur op te zetten. Oftewel, je gaat een bezoekje doen aan Londen, Berlijn of Stockholm (afhankelijk van de keuze van de stad)! Jouw rol?Je krijgt een kijkje in de keuken van een van de snelst groeiende sociale startups, leert over de opkomende duurzame voedselindustrie en komt in contact met grote bedrijven die ook Oma’s Soep willen afnemen of laten groeien. Een omgeving waarin je de vrijheid krijgt jezelf razendsnel te ontwikkelen. Als marketing stagiair krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om alle marketingcampagnes op te zetten zodat we een succes worden in de AH, Spar, Gorillas en Picnic. Je houdt nauw contact met deze supermarktwinkels om te zorgen dat onze soepen zo goed mogelijk zichtbaar zijn in deze winkels en daardoor zo goed mogelijk worden verkocht. Daarnaast werk je ook samen met de Oma’s Soep besturen, studenten die verantwoordelijk zijn voor alles wat bij Oma’s Soep komt kijken in Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Leiden, Tilburg, Delft en Utrecht om lokale evenementen/campagnes te organiseren.

Gewenste profiel

Je zit vol met positieve energie, bent creatief, gaat zelfstandig te werk en je bent van nature sociaal sterk. Je hebt een intrinsieke motivatie om een sociale impact te maken en je in te zetten voor andere mensen. Je zit vol ideeën om zoveel mogelijk mensen het verhaal van Oma’s Soep te vertellen. Tegelijkertijd kan jij je ideeën snel omzetten in actie en ben je niet bang om ‘koud’ mensen op te bellen. Tot slot, ben je analytisch sterk en kan je makkelijk mensen bij elkaar krijgen. Het komt verder goed van pas als je je rijbewijs hebt en bereid bent minimaal 5 maanden stage te lopen (iets meer of minder is in overleg ook mogelijk).

Wat bieden wij

Voel jij dat je enthousiast wordt van Oma’s Soep en wil jij vanaf 6 september 2021 deze stage lopen bij Oma’s Soep? Stuur dan je cv en motivatie op naar info@omassoep.nl!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.