Nu solliciteren

Wij zijn per direct op zoek naar een stagiair(e) die samen met ons van Nederland het gelukkigste land ter wereld maakt.

Functie Productie- /eventmanagement stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 365
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een regelaar, spin in het web en gaat jouw hart sneller kloppen van het organiseren van events?

Je staat op een event. De spots gaan aan, de muziek is on point en de presentatie superstrak. En de zaal? Die gaat helemaal aan; de sfeer had er niet beter in kunnen zitten. Gaat jouw hart daar sneller van kloppen? Of denk je soms, dat kan ik beter? Mooi, want wij zijn opzoek naar een stagiair(e) productie-/eventmanagement.

Werkzaamheden

Heb je zin om fantastische events organiseren op locaties waar jij het verschil kan maken? En kun jij onze events naar een hoger niveau tillen? Dan zijn wij zeker opzoek naar je!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Onze missie is om samen van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. Wij geloven dat het leven voor iedereen zou moeten gaan over leven in vrijheid, vrede, overvloed en liefde. Laat Nederland een voorbeeld zijn voor de wereld. Om dat te bereiken, organiseren we evenementen en (online) programma’s, schrijven we boeken en bouwen we aan een van de grootste online communities van Nederland. 365 Dagen Succesvol bereikt steeds meer mensen, maar je snapt: onze missie is groter dan dat en dus zijn we ook aan het kijken hoe we op het gebied van events kunnen doorontwikkelen. En daarom zoeken we versterking!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.