Nu solliciteren

Content Marketing Stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf!

Functie Content Marketing Stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ha nieuwe vriend/vriendin!

Ben jij per september 2021 op zoek naar een plek waar lol, kwaliteit en service op 1 staan en je daarnaast je passie voor content en marketing verder kan ontwikkelen? Voor ons team zoeken wij een Content Marketing Stagiair(e), die het prachtig vindt om mee te werken aan de online uitstraling van dit bedrijf door middel van content marketing.

Werkzaamheden

Ben jij ervan overtuigd dat je mensen kan raken met jouw online pen? Top! Dan ben je bij ons op het juiste adres. Binnen ons snelgroeiende agency zijn we op zoek naar een echte aanpakker. In deze uitdagende stage werk je zeer zelfstandig aan de externe communicatie van het jonge merk dit bedrijf. De belangrijkste taken die tot jouw prachtige pakket behoren tijdens je stage:

In ons snel groeiende bedrijf is er veel ruimte voor eigen initiatief. Jouw werkzaamheden zijn direct te zien voor alle klanten, relaties en stakeholders. Kortom: een veelzijdige stage waar lol, ontwikkeling en plezier op 1 staat.

Gewenste profiel

Los van een goede dosis energie, positiviteit, humor en ambitie vinden wij het belangrijk dat je echt passie hebt voor wat je doet en daar nog beter in wilt worden. Om dan toch het samen te vatten in een profiel, vragen wij het volgende van je:

Wat bieden wij

Stel je een plek voor die is gebouwd rondom jouw ontwikkeling. Waar kantoorpolitiek en 80-urige weken gewoon geen optie zijn. Voeg vrienden, lol en passie toe, plaats het in een leuke, flexibele startup omgeving en je hebt een idee van hoe we werken. Daarnaast ga je aan de slag voor toffe klanten waarin wij zelf ook geloven. Hieronder enkele voorbeelden van wat wij jou als Content Marketing Stagiair(e) bieden:

Ook altijd wel fijn om enigszins te weten wat we doen en wie wij zijn.

Om antwoord te geven op wie wij zijn: wij zijn niet de personen van onze stockfoto’s op de website. We know, het staat op de agenda maar vergeet niet: we zijn een startup dus die dingen horen erbij. Wij zijn een stuk leuker dan die mensen 😉

Wij zijn voor bedrijven de digitale marketing rechterhand waar mensen, ervaring en technologie samenkomen tot een service-gerichte aanpak. Door de focus te houden op automatisering, blijft er tijd over om écht mee te denken met onze klanten, daar maken wij het verschil. Zo kijken wij verder dan slechts alleen de uitvoerende diensten maar kijken we voor onze klanten naar de gehele online performance en waar het nog beter kan. We willen onze klanten helpen waar ze hulp nodig hebben en niet alleen waar hulp gevraagd wordt.

Ondanks de velen jaren ervaring die aan dit bedrijf ten grondslag liggen, zijn we in 2020 opgericht en werken we vanuit een flexkantoor in Amsterdam. Nog een klein team, maar met de wind in de rug en grote ambities. Vind jij het leuk om bij een dynamische startup te werken en een periode deze groei ervaren? Dan heb je niet voor niets dit hele stuk gelezen en moet je gewoon solliciteren, dan is dit jouw stage! 🙂

Kom dan!

Solliciteer via onderstaand formulier of stuur jouw sollicitatie met CV en korte motivatie naar mitch.voskuilen@dit bedrijf.nl.

Enne… Doe een beetje je best om het echt te doen lijken alsof die brief voor ons geschreven is.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.