Nu solliciteren

Stagewonder productie en redactie gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Stagiair productie / redactie
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Lekkere teksten heb jij zo op papier. Telefoontjes tussendoor zijn voor jou geen probleem. Van nieuwe onderwerpen wil jij alles weten en jij bent dan ook de eerste die vragen stelt. Doe je ook altijd van alles tegelijk en kun je veel ballen hooghouden... En, heb je ze ook (niet letterlijk ;)) ? Dan heb je bij ons jouw stageplek gevonden! Wij gaan jou helpen om alles uit jezelf te halen, terwijl je ons helpt om creatieve en mooie content te maken. Je ondersteunt de eindredacteur bij de (online) communicatie en werkt samen met de producer in de voorbereidingen en uitvoering van verschillende (digitale) video’s en TV opnames. Zo krijg je van zowel productie als redactie genoeg mee! Je krijgt inzicht in het communicatieproces van grote projecten en leert binnen no time TV en video producties van A tot Z te organiseren.

Wie zijn wij dan eigenlijk? Wij zijn dit bedrijf: een productiehuis en content bureau dat onder andere televisieprogramma’s produceert voor RTL 4, RTL 7 en RTL Z en daarnaast een hoop andere toffe content maakt. Op kantoor heerst een ongedwongen sfeer, hebben we veel lol en doen we wekelijks aan yoga (voor de liefhebbers). Daarbij werken we natuurlijk hard, is iedereen toegewijd en betrokken en doen we onze uiterste best om het beste uit onszelf te halen en zo steeds te blijven ontwikkelen en groeien. Je komt voornamelijk te werken voor ons merk: Wonder The People. Wonder The People is een contentmarketingbureau met een voorliefde voor social video. We ontrafelen de interesses van uw publiek en maken content die hen interesseert, boeit en uiteindelijk verwondert. Met een snel groeiend team van meer dan 45 enthousiastelingen creëren, produceren en distribueren we video content voor meer dan 500 klanten vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost.

Werkzaamheden

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om mee te gaan tijdens draaidagen, om zo alle facetten van het productieproces te leren kennen.

Gewenste profiel

Ben jij een klein wondertje (in spe)?

· Je bent nieuwsgierig, toegewijd en leert graag; · Je volgt bij voorkeur een opleiding New Media, Communicatie of Journalistiek op hbo/wo; niveau, maar we staan ook open voor studenten die een andere media opleiding volgen; · Je bent tenminste 6 maanden beschikbaar, liefst per september. Eerder mogelijk in overleg; · Je hebt een geldig rijbewijs B in the pocket; · Je bent secuur met een ‘get the job done’ attitude.

Wat bieden wij

En wat krijg je van ons? · Een uitdagende en intensieve meeloop stage; · Bergen insights, kennis en ervaring; · Een welverdiende stagevergoeding van €400 per maand; · Dagelijks een gezonde lunch, want van hard werken krijg je trek! · Briljante collega’s en een familiaire sfeer; · De kans om aan ons groeiende YouTube kanaal Hubble te werken. Bonuspunten als je ons volgt en liked op YouTube ;)

Ben jij enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Solliciteer direct en stuur jouw motivatiebrief of video én alle andere dingen waarvan jij denkt dat ze helpen om deze plek te bemachtigen mee! recruitment@dit bedrijf.digital

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.