Stage Software Development dit bedrijf Innovatie Labs in Amsterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 22 - 26 weken 36 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Zoek jij een stage waar je met nieuwe ideeën mag komen en met de nieuwste technologieën gaat werken? Lijkt het je daarnaast ook leuk om dit in een team te doen samen met andere stagiairs in een SaaS Scale-up omgeving (met hulp van Senior Developers)? Lees dan vooral verder over deze te gekke stage bij dit bedrijf! …m

Over dit bedrijf

dit bedrijf is een leading Content Creation Platform dat bedrijven helpt met het snel en schaalbaar maken van digitale content stukken. Daarnaast brengt dit bedrijf deze experience naar een hoger niveau qua intelligentie als het gaat om de customer journeys. Dit bedrijf’s hoofdkantoor is in Amsterdam en daarnaast hebben we een kantoor in New York. Inmiddels bedienen we al meer dan 1400 global B2B merken.

Over dit bedrijf Labs

dit bedrijf Labs wordt de drijfveer van innovatie binnen de organisatie. Want, naast het inspireren van onze klanten willen we ook nog dé content creatie marktleider worden. Het dit bedrijf Labs team is het team dat als eerste alle nieuwe ideeën gaat valideren volgens de Lean Startup methode. Inspiratie voor deze ideeën komen vanuit de organisatie, klanten én vanuit jou en de rest van het Labs team! Als dit bedrijf Labs team zijn jullie onderdeel van de Product Development afdeling er is dus altijd wel een slimme developer die je zou kunnen helpen als je ergens niet uitkomt of wanneer je precies wil weten hoe iets werkt.

Werkzaamheden

Samen met je Labs teamgenoten ga je werken aan innovatieve ideeën met de nieuwste technologieën. Je werkt aan ideeën die de toekomst van dit bedrijf kunnen veranderen. De Lean startup methode zorgt ervoor dat je bij alle stappen van software development betrokken bent. Van het bedenken van ideeën tot het zelf bouwen en live zetten van deze ideeën. Hierin krijg je veel verantwoordelijkheid om samen met je collega’s ideeën te bedenken en uit te voeren. Je gaat nieuwe technologieën leren beheersen, je gaat in sprints werken en er met je team voor zorgen dat je tweewekelijks werkende producten aflevert.

Gewenste profiel

  • Iemand die niet bang is om met de nieuwste technieken te werken
  • HBO of WO werk- en denkniveau
  • Je volgt een IT gerelateerde opleiding, bijvoorkeur Software Development
  • Hands-on & get-things-done-mentaliteit
  • Ervaring met één van volgende programmeertalen is een pré: Typescript, React, NodeJS

Wat bieden wij

Een stageplek waar je mag ontdekken! Een plek in het innovatie team binnen een groeiende SaaS organisatie in de Marketing Tech sector. Je krijgt de ruimte om ideeën te bedenken én uit te voeren, uiteraard met hulp van ervaren Developers. Als dit bedrijf Labs team zijn jullie onderdeel van de Product Development afdeling er is dus altijd wel een slimme developer die je zou kunnen helpen als je ergens niet uitkomt of wanneer je precies wil weten hoe iets werkt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Automatisering en ICT
  • Middelgroot (50-249)
  • Amsterdam, Nederland