Nu solliciteren

Grafische vormgeving stage zoekt creatieve student in regio Utrecht

Functie Grafische vormgeving
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Maarssen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als stagiair(e) Grafische Vormgeving zullen jouw werkzaamheden bestaan uit het vormgeven van mailings, webpublishing en social media. Verder realiseer en bewaak jij de kwaliteit van de vormgeving van alle uitingen, zoals onze huisstijl en de interne communicatie. We vinden het fijn als je meedenkt over onze contentstrategie en extra inzichten werft over onze doelgroep.

dit bedrijf helpt ondernemers met een auto die past bij hun bedrijfsvoering. We streven naar een makkelijke en snelle service zodat de ondernemer zich kan focussen op wat voor hen belangrijk is: ondernemen!

Wij zijn een jonge, snelgroeiende club en werken in een nieuw, ruim en hip kantoorpand vlakbij het station van Maarssen. Bij dit bedrijf werken we hard. Maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor ontspanning en gezellige uitjes! (Wanneer de maatregelen het weer toelaten) Zo sluiten we elke vrijdagmiddag de week af met een (digitale) vrijdagmiddagborrel en vind je in ons eigen Grand Café naast dartborden en een tafelvoetbaltafel, ook F1 PlaySeats en een eigen biertap.

Op de afdeling Marketing werk je in een jong team van marketeers die jou alle kneepjes van het vak kunnen leren. Zo werk je dagelijks samen met collega’s die gespecialiseerd zijn in Design, Content, Communicatie, Marketing Automation, Data Marketing en Online Advertising.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en vindingrijke stagiair(e) die al enige ervaring heeft met grafische vormgeving. Daarom vragen we je om vooraf een casus uit te werken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Enthousiast geworden? Top! Reageer via de knop of stuur een mail met jouw motivatie, cv én portfolio naar Kimberley via personeelszaken@dit bedrijf, zodat we direct kunnen zien wat je in huis hebt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.