Nu solliciteren

Stagiair: Social Marketing gezocht bij dit bedrijf!

Functie Social media expert
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie IJsselstein
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij degene die zorgt voor nieuwe creatieve ideeën voor onze social media kanalen?

Als social marketing stagiair kom je te werken bij dit bedrijf. dit bedrijf is een onafhankelijke verzekeringsintermediair waar de klant centraal staat. Voor onze klant zijn wij altijd op zoek naar het beste product met de laagste premie en de beste voorwaarden. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. automotive-, inkomens-, zakelijke- en particuliere verzekeringen. Voor de meeste producten geldt dat onze klanten hun verzekering binnen 5 minuten, 24 uur per dag op onze website af kunnen sluiten. Met ruim 50 jaar ervaring hebben wij een reputatie hoog te houden en hebben wij veel vakkennis in huis.

Ons bedrijf ontwikkelt zich nog steeds sterk en wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen om onze klant zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eigen initiatief en meedenken met de organisatie wordt gestimuleerd en absoluut gewaardeerd binnen ons bedrijf. Daarom zijn wij op zoek naar werknemers die flexibel, proactief en creatief zijn en het in zich hebben om nét een stapje extra te kunnen zetten.

Wat houdt de stage in?

Als social marketing stagiair denk je mee over nieuwe content voor de social media kanalen van dit bedrijf. Je zorgt ervoor dat er dagelijks nieuwe posts worden geplaatst en zorgt voor de doorplaatsing op alle kanalen. Je bedenkt nieuwe ideeën en voert deze grotendeels zelfstandig uit. Daarnaast ondersteun je de (online) marketingafdeling bij verschillende projecten die gerealiseerd moeten worden.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een leuke en uitdagende stage voor 32 tot 40 uur in de week, met volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Binnen dit bedrijf tel je echt mee, successen vieren wij écht samen! Daarnaast kennen we een geweldige werksfeer op ons mooie kantoor in IJsselstein, hard werken en plezier maken gaan bij ons hand in hand!

Vragen of interesse?

Hoe ziet de sollicitatieprocedure er uit?

Solliciteer: voldoe je aan de gestelde eisen? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Telefonische intake: onze recruiter belt je op om kennis te maken en wat eerste vragen te stellen en te beantwoorden. Gesprek: je komt gezellig bij ons op kantoor langs voor verdere vragen en informatie. Contractaanbieding: we verwelkomen je graag in ons team!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.