Nu solliciteren

Meeloopstage financiële afdelingen bij Linders Consultants!

Functie meeloopstage financiële afdelingen
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nieuwegein
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij per 1 september 2021 op zoek naar een stagiair op onze financiële afdeling. Je wordt begeleid door academische professionals. Als bedrijf hebben wij jarenlange ervaring in het begeleiden van MBO/HBO/WO-studenten in het brede MKB. Tijdens je stage ga je naast de financiële afdeling meekijken op de andere afdelingen binnen het bedrijf en krijg je te maken met data-analyse.

Werkzaamheden

Deze stage is tweedelig, enerzijds ben je verantwoordelijk voor de crediteuren- en debiteurenadministratie en grootboekrekeningen. Je hebt kennis van boekhoudprogramma Exact. Anderzijds ga je je bezig houden met complexe financiële vraagstukken. Hierbij doe je veel ervaring op in jouw werkgebied van een toekomstig financial. Je maakt als financial kennis met alle financiële organisatorische en juridische taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden. De coördinatie en controle van de financiële administratie van de werkbv’s en holdings is een van de belangrijke aandachtspunten. Je stelt hierbij een forecast op van onze financiën en kijk je mee als data analist van Linders Consultants Group. Je verwerkt de resultaten in een onderzoeksrapport en adviseert waar verbeteringen nodig zijn.

Gedurende je stage kun je de volgende verantwoordelijkheden verwachten:

Gewenste profiel

Linders Consultants, adviseurs sinds 1988, maakt deel uit van InnovatieAdviseurs Holding. InnovatieAdviseurs Holding bestaat uit Linders Consultants Fiscaal, Linders Consultants Subsidies en Linders OndernemingsAdvies B.V. (ICT-adviseurs). De financiële bedrijfsactiviteiten vinden plaats in de 3 werkmaatschappijen en moedermaatschappij binnen de fiscale eenheid en persoonlijke holdings.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.