Nu solliciteren

A&O Psychologie / HR stage in Amsterdam (vanaf jan/feb 2022)

Functie A&O Psychologie / HR
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking Je ontvangt 350 euro stagevergoeding per maand (op basis van 40 uur per week). Daarnaast ontvang je nog 30 euro vergoeding per maand voor het gebruik van eigen telefoon en laptop.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als jonge en snelgroeiende HR tech start-up zijn we bezig om de werving- en selectie industrie op z'n kop te zetten. We groeien erg hard en kunnen daarom jouw hulp goed gebruiken!

Wie ben jij?

Vind je A&O psychologie en psychometrie helemaal geweldig? Wekt het optimaliseren van objectieve selectieprocedures jouw interesse en heb je een liefde voor schrijven? Houd je van gezelligheid, maar ben je tegelijkertijd ook heel ambitieus? Ben je leergierig en op zoek naar een dynamische organisatie?

Dan zijn wellicht de perfecte match!

Wie zijn wij?

The Selection Lab, gevestigd in Amsterdam, is als goed gefunde start-up hard bezig om de werving- en selectie industrie op z’n kop te zitten. Dit doen wij door digitale selectie instrumenten en AI te combineren in ons eigen SaaS product. Zo zijn wij in korte tijd het assessmentbureau van een aantal prestigieuze advocatenkantoren geworden en bedienen wij een groot aantal MKB bedrijven.

Middels technologie (objectieve data) zorgen dat meer mensen hun droombaan vinden, dat is onze missie! Een van onze belangrijkste waarden is “To Look Beyond”: verder kijken dan alleen het CV, uiterlijkheden en “een klik”. Wij staan dan ook voor inclusiviteit op de werkvloer en daarbuiten.

The Selection Lab staat volledig achter het Equality Employment Opportunities (EEO) principe. Dit houdt in dat wij alle kandidaten een gelijke kans geven zonder te beoordelen op ras, huidskleur, religie, nationale afkomst, leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, afkomst, fysieke of mentale handicap, of seksuele geaardheid.

Meer weten over The Selection Lab? Neem een kijkje op onze website: www.theselectionlab.com

Werkzaamheden

Verantwoordelijkheden

We groeien snel en daarom zijn wij op zoek naar een gemotiveerde HR content stagiair. Op de hoogte blijfen van de laatste ontwikkelingen en trends is van groot belang voor de verdere groei van ons bedrijf. Binnen deze stage zal je je daarom richten op het nieuwste van het nieuwste op het gebied van A&O psychologie, psychometrie en selectie-instrumenten. Dit betekent onder andere het onderzoek doen naar de nieuwste inzichten binnen de psychologie en deze op een aantrekkelijke manier vertalen naar concrete content voor HR-professional van kleine en grote organisaties. Daarnaast zal je ook meedenken over onze verdere productontwikkeling en ondersteun je in het uitbreiden van onze database met functieprofielen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

What's next?

  1. Heb je interesse om ons team te komen versterken? Of zou je graag meer informatie willen? Stuur dan een korte motivatie en CV op naar email
  2. Als je motivatie en CV voldoende aansluiten plannen we een kort telefoontje in om nader kennis te maken.
  3. Mochten we beide positief zijn na het telefoongesprek ontvang je ons assessment. Zo kun je zien waar wij mee bezig zijn én leren we jou weer een beetje beter kennen.
  4. Als de uitkomsten van het assessment goed aansluiten nodigen we je uit voor een face-to-face gesprek hier op kantoor. Aan de hand van dit gesprek kunnen we dan samen besluiten of je hier aan boord komt.
  5. Wanneer dit zo is, proosten we daarna gezamenlijk op onze nieuwe samenwerking!

Lijkt dit jou wel wat? Of ben je in ieder geval geïnteresseerd om eens kennis te maken? Dan horen we graag van je!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.