Nu solliciteren

Stage Bedrijfsreglement

Functie HR
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Dodewaard
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Breng jij graag structuur, ben je goed in schrijven, mogelijk juridisch onderlegd en wil je ons helpen met het ontsluiten van ons bedrijfsreglement? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn de dit bedrijf: een ambitieuze, dynamische en innovatieve organisatie met verschillende vestigingen in Nederland. We bestaan uit gespecialiseerde betonbedrijven zoals Vebo, Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Stelcon en Steenhuis en hebben (productie)locaties van Groningen tot Brabant en van Gelderland tot Utrecht. Hoe verschillend en specialistisch de bedrijven ook zijn; de grote gemene deler is dat onze bedrijven richten zich op het ontwikkelen en vervaardigen van geprefabriceerde betonproducten en oplossingen. En dat doen ze al jaren, met veel succes, in de sectoren infra, civiele bouw, rail, de agrarische markt en woning- en utiliteitsbouw.

Werkzaamheden

Wat is de casus?

We hebben een bedrijfsreglement uit 2016, deze bestaat uit verschillende documenten en folders. Het doel is om hier een consistent geheel van te maken die toegankelijk is voor alle medewerkers.

De opdracht:

Gewenste profiel

Gewenste achtergrond:

• HBO/ WO, Nederlands, communicatie of juridisch.

Competenties:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren