Nu solliciteren

Enthousiaste getalenteerde marketing stagiair(e) gezocht

Functie Stage Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Op basis van 40 urige werkweek
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke leerzame stage waarin je écht onderdeel van het team bent? Wil je meer ervaring opdoen op het gebied van marketing campagnes en platform marketing? Dan zoeken we jou!

Werkzaamheden

Over jouw rol

We zoeken getalenteerde studenten die diverse marketing ideeën willen testen. Tijdens je stage leer je marketing campagnes uit te voeren, zet je echt je eigen project neer en krijg je inzicht van marketplace & platform marketing. Met andere woorden: jij bent volledig onderdeel van het dit bedrijf team, waardoor je leert van experts uit diverse vakgebieden.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ga je samen met het team aan de slag met het plannen, creëren en monitoren van marketing & communicatie campagnes voor ons klusservice platform. Dit doe je voor zowel bestaande campagnes als voor nieuwe projecten.

Voor onze consumenten app maak jij de in-app communicatie strategie en voer je die uit, met als doel meer downloads en meer gebruikers te genereren. Jij kan echt jouw stempel drukken op de juiste communicatie strategie van de app tijdens jouw stage.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Over dit bedrijf:

Wij zijn een van de snelst groeiende startups in Amsterdam die momenteel werken aan IT-transformatie om het platform uit te breiden naar andere landen.

dit bedrijf werkt heel simpel: Net als een taxi boek je nu ook direct 1 van onze 7.000+ vakmannen (elektriciens, loodgieters, klussers en andere vakmensen) voor alle kleine klusjes in en om het huis!

Wat dit voor jou betekent! Je werkt samen met ons geweldige team om technologie van wereldklasse te bouwen die miljoenen consumenten en klusjesmannen zal helpen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.