Nu solliciteren

Stage Marketing beschikbaar in Arnhem!

Functie Stagiair(e) Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Arnhem
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Stagevergoeding in overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

What’s in it for you?

Werkzaamheden

Als marketing stagiair(e) sta je aan de basis van ons succes en krijg je veel vrijheid om samen met ons een goede marketing strategie te verzinnen en uit te voeren. Op dit moment zijn wij veel bezig met: Online Marketing als Content Marketing, Social Media Marketing, SEO-optimalisatie, Influencer Marketing en E-Mail Marketing. Tevens willen wij via offline kanalen als food events dit bedrijf in de markt zetten om zo foodies in de omgeving kennis te laten maken met ons concept. Wat je precies gaat doen is altijd in overleg. We geloven erin als jij doet wat jij leuk vind, dat dat het meeste oplevert voor ons bedrijf.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We bieden een omgeving waarin samenwerken met de andere disciplines een must is. Door de bedrijfscultuur zijn we in staat snel beslissingen te nemen en snel te acteren op kansen in de markt. Fouten maken is niet erg, als je er maar van leert. We geloven dat vrijheid en vertrouwen leiden tot creatieve en innovatieve oplossingen waar het hele bedrijf door kan groeien. Werken bij dit bedrijf betekent dat je meewerkt aan het succes van een scale-up met ongelimiteerde potenties.

Als stagiair(e) word je onderdeel van ons multidisciplinaire team, wat betekent dat je op vrijwel alle vlakken inspraak hebt. Je kunt je kennis delen met je collega’s, maar je kunt ook leren van je collega’s.

Onze koks komen regelmatig langs om het team als testpanel te gebruiken. De lunch is daarom altijd een feest van verrassing. Vrijdagmiddag wordt standaard afgesloten met een drankje (en regelmatig een hapje).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.