Nu solliciteren

Creative Communications Intern for start-up in Amsterdam

Functie Communications Intern
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar creatieve vrijheid? Altijd degene die alles organiseert en bedenkt? Heb jij talent voor communicatie, goed in content creatie en wil jij een startup naar een hoger niveau brengen door jouw skills? Lees dan vooral verder, want wij zoeken jou!

Werkzaamheden

Als Communications Intern ga je samen met ons team aan de slag met de merkidentiteit van dit bedrijf. Je gaat ervoor zorgen dat dit bedrijf niet onopgemerkt voorbij komt door het opzetten van campagnes, het maken van nieuwsbrieven en het managen van alle social media kanalen: echte content creatie! Er is veel ruimte voor eigen inbreng en jouw eigen creatieve ideeën.

Belangrijke taken tijdens je stage zullen zijn:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We zijn een kleine organisatie, alles wat je maakt zie je supersnel terugkomen. Kom je maandagochtend met een tof idee of nieuw concept voor onze doelgroep en is het team enthousiast, grote kans dat we het voor vrijdag samen hebben uitgewerkt!

Interesse, of ken je iemand? We ontmoeten je graag! Solliciteer direct.

Stuur je CV met motivatiebrief per mail naar Mischa van Rijsse (HR & Marketing Officer): email

Over dit bedrijf

dit bedrijf is een Personeels- en Adviesbureau voor gastvrije banen en wij zijn dé experts op het gebied van HR-services, recruitment en training. Wij zorgen voor onze klanten door te anticiperen op hun behoeften, door integer te werk te gaan en warmte uit te stralen naar ieder individu. We hebben oog voor detail en we focussen ons op kwaliteit.

Voor onze collega’s zijn we een organisatie waar we mensen aanmoedigen te leren, hun talenten te ontwikkelen, buiten de gebaande wegen te gaan en altijd te streven naar het beste resultaat. Waar ze worden gerespecteerd, gehoord en waar we trots zijn op het werk dat we doen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.