Nu solliciteren

HR Stagiaire MBO/HBO gezocht in Sevenum!

Functie HR Stagiaire
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Sevenum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je een toekomstig HR professional die samen met een enthousiast team in een dynamische, internationale omgeving wil werken? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou!!

Wij bieden een uitdagende stage als allround HR stagiair(e) bij een internationale organisatie die in de Fortune 500 lijst staat, ambitieus is en volop in ontwikkeling is. Als HR stagiair(e) werk je samen met een jong enthousiast team dat innovatie als uitdaging ziet.

Werkzaamheden

In je rol als HR Stagiair(e) ondersteun je de HR-afdeling in alle facetten. Er zijn veel mogelijkheden om op de afdeling mee te werken en de HR aspecten te leren kennen.

Het ondersteunen bij opleiding, ontwikkeling en ziekteverzuim; Verschillende administratieve HR taken; Voorbereidende werkzaamheden met betrekking tot salarisadministratie; Beantwoorden van de vragen van medewerkers en leidinggevenden; * Leveren van een bijdrage aan de communicatie van HR richting de organisatie; * Je wordt betrokken bij diverse HR projecten; optimaliseren arbeidsvoorwaardenbeleid en personeelsregelingen, tijdregistratiesysteem, optimaliseren attentiebeleid etc.; * Je draagt bij aan het optimaliseren en ontwikkelen van de HR processen en de personeelsinstrumenten. * Je standplaats zal ons kantoor in Sevenum zijn, waar je deel uit maakt van het HR team, bestaande uit 7 enthousiaste collega’s, waar iedere collega een eigen aandachtsgebied en expertise heeft zoals o.a. payroll en HR advies. We werken hard, zijn pro-actief, flexibel, voortdurend in ontwikkeling en streven daarmee naar een uitstekende HR Service. We hebben een leuk team met een prettige werksfeer waar humor een belangrijk onderdeel is. Als stagiair(e) zul je gaan rapporteren aan de HR Manager.

Gewenste profiel

Waar zijn we naar op zoek

Onze ideale kandidaat heeft een “hands-on” mentaliteit, is energiek, analytisch en vind het een uitdaging om met het HR team de uitdaging naar verdere ontwikkeling aan te gaan. Voor deze stage zijn wij op zoek naar een student die zich herkent in het volgende profiel:

Wat bieden wij

Wie is dit bedrijf

dit bedrijf is een internationaal organisatie in elektronische componenten, met 18800 medewerker wereldwijd, verdeeld over meer dan 80 landen. Rond de 1000 medewerkers zijn werkzaam in Venlo dit bedrijf.

De meeste mensen leven in het ‘nu’. Een handvol van ons leven in een wereld die nog niet bestaand, de wereld van ‘Five Years Out’. Five Years Out is een manier van denken dat onze innovators helpt te zien wat er in de toekomst op ons pad komt. We zijn meer dan producten en services. dit bedrijf is een bedrijf voor designers, engineers, ontwikkelaars en visionarissen die samen de weg tussen mogelijkheden en praktijk in de levenscircle of elektronica uitstippelen in de snelst groeiende commerciële en industriële markten van de wereld. dit bedrijf EMEA heeft het grootste en meest moderne warehouse waar onze componenten opgeslagen worden. We voorzien meer dan 40.000 Europese klanten van hun componenten. Meer dan 6000 pakketten worden dagelijks verstuurd naar al onze klanten zowel in Europa als in de wereld. dit bedrijf heeft de ambitie de nummer 1 te worden en te blijven. Ons werk vind je in producten in huis, op het werk en in het dagelijks leven. We helpen het ontwikkelen, bouwen en het op de markt te brengen. Denk jij ‘Five Years Out’? Dan zijn er voldoende kansen voor jou bij dit bedrijf en zien we graag je sollicitatie komen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren