Nu solliciteren

Facilitaire sleutel binnen de organisatie

Functie Projectmedewerker Facilitair
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie FIJNAART
Uren per week 28 - 36
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Die het leuk vind om op diverse plekken binnen onze zorgorganisatie te werken, denk aan logistiek, keuken en receptie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een belangrijk project binnen de Fendertshof. Wij hebben een sleutelbeheersplan wat we willen gaan digitaliseren dmv sleutelkasten en daarnaast het toewijzen van sleutels aan diverse collega's. Door dit nieuwe plan en digitaliseren van ons sleutelplan hopen we minder sleutels te verliezen en beter zicht te krijgen, wie welke sleutel heeft. Jij bent in je stage verantwoordelijk voor dit project.

Werkzaamheden

Naast het meewerken op diverse afdelingen, krijg je daarnaast voldoende tijd om te werken aan het sleutelplan van de Fendertshof. Je moet een nieuw sleutelplan opstellen en daarnaast gaan we alle sleutels verwerken in een digitale sleutelkast. Hier schrijf jij het projectplan voor en implementeer de sleutelkast in de praktijk.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je hebt een leuke werkomgeving in een woonzorgcentrum in een kleine dorpskern van Fijnaart met leuke collega's. Er werken rond de 150 mensen binnen het woonzorgcentrum. Daarnaast heb je de vrijheid je werkzaamheden, zowel thuis of op de locatie uit te werken, na overleg.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.