Nu solliciteren

Zin in een mediastage bij een snelgroeiende start up in Rotterdam?

Functie Mediavormgever 2D & 3D
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Rotterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 300
Salaris opmerking Stagevergoeding in overleg op basis van kennis en opleidingsniveau.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een media stage bij een groeiende start up midden in het hartje van Rotterdam? Dan zoeken wij misschien jou! We zijn een klein maar innovatief familiebedrijf met internationale ambities in de watersector. We ontwikkelen slimme producten die de kust en de stad moeten beschermen tegen wateroverlast. Er is veel aandacht besteed aan productontwikkeling en het opzetten van een mooi bedrijf, maar nu zoeken we een stagiair die ons team wil versterken om alle ideeën op een creatieve wijze te vertalen naar een 2D en 3D design.

Werkzaamheden

Omdat je in een klein team terecht komt is je werk heel divers. Het ene moment werk je aan restyling van onze website, maak je infographics en foto’s van projecten en even later help je mee aan (3D-) visualisaties. In de uitwerking van onze opdrachten krijg je naast begeleiding ook veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om je eigen ideeën uit te werken.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij kunnen jou een mooie werkplek aanbieden op de 19e verdieping van het WTC met uitzicht over het centrum van Rotterdam. We werken minimaal 2 dagen op kantoor, en het is ook mogelijk om vanuit huis te werken. Als we op kantoor zitten dan lunchen we samen. Als stagiair kan je ook mee naar beurzen en presentaties om inspiratie op te doen. We bieden een passende stagevergoeding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren