Uitdagende HBO marketing & sales stage bij een scale-up in Utrecht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 13 - 26 weken 24 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een interessante sales/marketing stage binnen een groeiende en innovatieve scale-up? Wij zoeken een stagiair die samen met ons een aantal interessante en uitdagende projecten kan oppakken.

Werkzaamheden

Projecten waar jij mee aan de slag kunt gaan zijn: de internationalisering van producten, het opstellen van een branding- en marketingstrategie of het uitvoeren van marktonderzoek. Lijkt het jou interessant om één of meerdere van deze projecten op te pakken? Dan gaan we graag het gesprek met je aan!

Gewenste profiel

Een enthousiaste student met een achtergrond in sales, marketing, communicatie, business studies en/of (commerciële) economie (minimaal HBO-niveau), of een vergelijkbaar studiegebied met een goede beheersing van de Nederlandse taal, en bij voorkeur ook in de Engelse taal. Je bent bovendien kritisch en leergierig. Affiniteit en ervaring met het onderwijs is een pré. We vragen je ons uit te dagen met jouw expertise, zodat we je ideeën direct kunnen toetsen in de markt!

Wat bieden wij

We bieden een stageplek voor minimaal 3 dagen per week met een minimale duur van 3 maanden (andere invulling is bespreekbaar). Aangezien we een kleinere organisatie zijn, krijg je al snel veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Je bent werkzaam op ons vette kantoor in Utrecht (Dotslash Utrecht, Europalaan 100) in een omgeving met veel andere start-ups en scale-ups. Daarnaast ontvang je natuurlijk een marktconforme stagevergoeding, gratis verzorgde lunch en iedere week een gezellige borrel. Afhankelijk van de COVID-19 ontwikkelingen wordt er bij de start van de stage gekeken hoeveel en er op kantoor gewerkt kan worden en hoeveel er vanuit huis gedaan dient te worden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Onderwijs / Training / Wetenschap
  • Klein (10-49)
  • Utrecht, Nederland