Nu solliciteren

Marketeer bij Platafoundation in Leiden

Functie Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Leiden
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 200 - 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

We zijn een opleidingsinstituut voor bewustwording en verandering. Ook verzorgen we trainingen, opleidingen, masterclasses en workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling en communicatievaardigheden in privé en in sociale of werk-gerelateerde contexten en voor ondersteuning bij individuele groeitrajecten. De focus bij ons ligt op het ontwikkelen van trainingen waarin jongeren bewustzijn en vaardigheden krijgen om stemming te leren sturen en te dealen met alle onzekerheden en emoties waar jongeren mee te maken hebben.

https://www.plataopleidingen.nl/opleiding/yurbrain/

Werkzaamheden

Werk samen met anderen aan dit unieke project, waar jij mee kunt bouwen aan de ontwikkeling van trainings- en e-learning trajecten voor jongeren tussen de 14 en 20 jaar. Je werkt mee op onze marketing- en communicatieafdeling waar voortdurend nieuwe uitdagingen voor jou zijn. Zoals het meeschrijven aan nieuwsbrieven en websiteteksten, het maken van mailingconcepten en het verzorgen van sociale media content (video en tekst). Jouw frisse blik, inzichten en adviezen zorgen ervoor dat wij de doelgroep nog beter gaan bereiken! Wij waarderen daarbij jouw eigen inbreng. Graag gaan wij met jou in gesprek, om te ontdekken wat jouw kijk is op het project en ook hoe je jouw ideale stage vorm wilt geven (ja, autonomie vinden we belangrijk).

Gewenste profiel

Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en bent van nature nieuwsgierig. Je hebt een positieve, resultaatgerichte instelling en je verdiept je graag tot in de kleinste details van projecten waar je mee bezig bent.

WAT WE VERDER BELANGRIJK VINDEN

Wat bieden wij

Wij bieden jou een leerzame stage en waardevolle praktijkervaring bij een commerciële opleider, binnen een professioneel (en gezellig) team van ervaren collega’s! Met alle ruimte om te werken aan je stageopdracht(en). De Marketing Manager zal jouw vaste begeleider zijn.

CONTACT Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met de projectleider van PLATAYoung, Hicham Mgharbi op 071-5234844 en via email op email.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.