Nu solliciteren

Online Marketing, communicatie en IT meewerk- en afstudeerstage beschikbaar!

Functie Online marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nieuwkuijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Korte bedrijfsomschrijving:

dit bedrijf bestaat momenteel 2 jaar en valt gedeeltelijk onder het grotere Tuinexpress.nl dat al 10 jaar tot een van de grootste online tuincentra van de Benelux behoort. Met een gemeenschappelijk eigen warehouse te Nieuwkuijk en meer dan 30.000 verschillende artikelen in het assortiment, worden er iedere dag weer honderden bestellingen verpakt en verzonden naar de consument.

Samen met een jong, inspirend en dynamisch team wordt er iedere dag weer keihard gewerkt aan het optimaliseren van de website, klantenservice, diverse logistieke processen en overige marketingactiviteiten.

Werkzaamheden

Als stagiair E-commerce of stagiair IT heb jij een brede interesse voor het vakgebied online marketing/E-commerce of IT. Door middel van jou passie en talent ben je in staat om ons te ondersteunen bij het versterken van onze online propositie of back- and frontend functionaliteiten. Hierbij valt te denken aan: Online adverteren (Google Adwords), Plaza beheer, Conversie optimalisatie, productfotografie, Assortimentbeheer, Social media advertising, Op IT gebied: Front of back-end developing afhankelijk van je voorkeur en waarin jij wilt excelleren. Je vindt het leuk om met verschillende taken bezig te zijn en beschikt over eigen initiatief en een hands-on mentaliteit.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.