Nu solliciteren

Stage Corporate Communications beschikbaar bij Exact!

Functie Stage Corporate Communications
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Delft
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg jij een opleiding op het gebied van communicatie en droom je van een stage waar je meewerkt aan de positionering en reputatie van een toonaangevend merk? Bij Exact denk je mee en zie je jouw goede ideeën werkelijkheid worden. Waar je carrière heengaat? Dat heb je zelf in de hand. Een stage bij Exact is een boost voor je cv. Doe je mee?

Dit = de stage die jij ambieert

Elke dag zorg jij er als stagiair corporate communications voor dat collega’s zich betrokken voelen bij de ontwikkelingen binnen Exact en genereer je bekendheid voor Exact via mediaberichten, social media en op de website. In deze meeloopstage van minimaal drie maanden rapporteer je aan de interne communicatiemanager en word je betrokken bij interne en externe communicatieprogramma’s, ontwikkeling van campagnes en het schrijven van berichten. En dat is nog niet alles. Je draait je hand niet om voor:

Dit = de afdeling

Jij sluit je aan bij vijf collega’s in het corporate communications team, wat deel uitmaakt van Exact’s marketingafdeling. Wij hebben een passie voor communicatie—intern en extern—met het doel om de prettige cultuur binnen Exact te bevorderen, naast onze almaar groeiende externe zichtbaarheid en interesse in het merk.

In de marketingafdeling hebben we zo’n 80 specialisten in alle denkbare disciplines in huis; van social media tot events en van data tot video. Samen vormen ze een jong, gedreven en dynamisch team dat behoort tot de beste B2B marketingafdelingen van Nederland.

Dit = wat jouw toekomstige collega zegt

*“Jezelf volledig kunnen geven in een ontwikkelende functie en samen met supercollega’s creatieve programma’s neerzetten geeft zoveel energie! Ik kan me weinig andere teams voorstellen waar je met zoveel verschillende mensen in de organisatie kan samenwerken.” * - Nele Dugardijn, interne communicatiemanager

Dit = wat je meebrengt

Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Voor de stage bedrijfscommunicatie is het wel handig als je een ‘mensenmens’ bent. En dat je graag leert en voortdurend op zoek bent naar hoe het beter kan. Bovendien breng je mee: * Taalbeheersing; je Nederlands en geschreven Engels is bovengemiddeld. * Opleiding; je volgt momenteel een HBO of WO opleiding op het gebied van communicatie. * Creativiteit; om concepten te bedenken en concreet te maken in campagnes. * Opgestroopte mouwen; je houdt van aanpakken.
* Interesse; je begrijpt wat Exact doet en wil je graag aansluiten bij onze 1,850 medewerkers.

Dit = wat je krijgt Bij Exact werken we hard, maar daar staat natuurlijk ook iets tegenover. We work hard and play hard. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we superbelangrijk. Zo kun jij je in het zweet werken in onze eigen gym in ons kantoor in Delft, of een rustmoment pakken aan de koffiebar. Verder kun je rekenen op:
* een dynamische en leerzame stageplaats; * een moderne en gezonde werkomgeving; * een passende en marktconforme stagevergoeding; * en een organisatie die wereldwijd opereert.

Dit = Exact

We zijn leider in de internationale markt voor zakelijke en financiële software. Begonnen in 1984 en nu met name actief in Nederland en België. Wat ons kenmerkt? We combineren de energie van een startup met de voordelen van een multinational. Met als doel de creatie van de beste bedrijfssoftware met de innovatiefste softwareoplossingen, waar meer dan 550.000 bedrijven op vertrouwen.

Als werkgever nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Omdat we dat belangrijk vinden én er oprecht in geloven. Zo denken we groen bij alles wat we doen. Bijvoorbeeld door papierverbruik te verminderen, digitaal werken te stimuleren en zo min mogelijk per vliegtuig en auto te reizen. Ook steunen we medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de (lokale) gemeenschap. En bij Exact staan we voor een omgeving waarin iedereen prettig kan werken, ongeacht nationaliteit, leeftijd, cultuur en religie. We geven iedereen gelijke kansen en beloningen.

Werkzaamheden

Elke dag zorg jij er als stagiair Corporate Communications voor dat collega’s zich betrokken voelen bij de ontwikkelingen binnen Exact. In deze meeloopstage van minimaal drie maanden rapporteer je aan de interne communicatiemanager en word je betrokken bij interne communicatieprogramma’s, ontwikkeling van campagnes en het schrijven van berichten. En dat is nog niet alles. Als interne communicatie stagiair draai je je hand niet om voor:

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.