Nu solliciteren

Uitdagende sales stage bij een Internationale scale-up in Wines & Spirits

Functie Sales Executive
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hilversum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf produceert en verkoopt "wines & spirits" by the glass. De "wines & spirits" worden op innovatieve wijze afgevuld met behoud van smaak en kwaliteit. Het is weggezet in een hele brede (internationale) markt. Van sampling voor grote wijnhuizen tot hotellerie en van luchtvaart tot warenhuizen en supermarkten. We leveren bijvoorbeeld aan supermarkten als Ahold Delhaize, Aldi Australie/Duitsland/Zwitserland, Nederlandse klanten als De Bijenkorf, Greetz, Hallmark, Wijnbeurs en grote wijnhuizen als Chateau de Pommard, Catena Zapata. Het assortiment bestaat uit elegante verpakkingen in de vorm van een glazen of plastic ‘tube’ met wijn en spirits. In onze geautomatiseerde productiefaciliteit in Hilversum worden op jaarbasis meer dan 5 miljoen gebotteld!

Werkzaamheden

dit bedrijf is op zoek naar een stagiaire voor de salesafdeling op ons hoofdkantoor in Hilversum. In deze ondersteunende en klantgerichte rol ben je een cruciale factor in het succes en de globale expansie van ons bedrijf. Tijdens deze stage leer je in een Internationale prodcutie-omgeving omgaan met klanten. Je maakt onderdeel uit van de salesafdeling en leert samen te werken met verschillende afdelingen. Aanvragen worden door jou succesvol uitgezet, je borgt de uitvoering hiervan en zorgt ervoor dat dit leidt tot meetbare groeiende klanttevredenheid. Je leert onder andere met onze CRM werken en met teams.

Als Sales stagiaire draag je zorg voor binnenkomende leads vanaf de interesse fase tot en met de commerciele afhandeling. Dit vraagt een correcte, complete en efficiente administratie op het gebied van accounts, creëren van een pro-actieve brugfunctie tussen Sales en andere afdelingen en het bewaken van de juiste Sales flow. Je bent het eerste contact met de klant via het beheer van de Sales telefoon en email. Je zorgt ervoor dat een verkooporder binnen de gestelde termijn behandeld wordt en dat ad-hoc vragen bij de juiste collega’s/resellers worden uitgezet. Daarbij hoort het beheren van de Sales flow, orders op de juiste wijze in de organisatie leggen en de uitvoering van de administratieve verwerkingen hiervan.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We zijn groeiend en op zoek naar mensen die mee willen groeien, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je zal intensief begeleid worden door de Head of Sales. Wij bieden een uitdagende stage in een internationale omgeving met een passende stagevergoeding. De Vrijdagmiddagborrel is op onze kosten.

Werken bij dit bedrijf betekent werken bij een dynamisch bedrijf dat uniek is in de markt. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers met plezier naar het werk gaan. Persoonlijke aandacht, open communicatie, collegialiteit en positieve bedrijfscultuur staan hierbij centraal. Het betreft een functie van 4-5 dagen per week.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.