Nu solliciteren

Sales stage in Affiliate marketing in Amsterdam!

Functie Account Coordination
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie kantoor Benelux
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

We zijn gevestigd in Amsterdam, bestaan momenteel uit 60+ medewerkers en is op zoek naar een nieuwe stagiair (Account Coordinator). Dit is een geweldige kans om hands-on ervaring op te doen in de e-commerce en affiliate marketing industrie.

Als je het leuk vindt om met verschillende culturen te werken en in een wereldwijd en groot bedrijf stage te lopen, dan is deze positie een geweldige kans voor jou. Sluit je aan bij ons team in Amsterdam.

Ons bedrijf is deel van groter geheel, We zijn een wereldwijd affiliate netwerk. We opereren in meer dan 15 landen met bekende merken, zoals Nike, de Bijenkorf, Ziggo en nog vele meer.

Werkzaamheden

Als Account Coördinator ondersteun je de Account Managers in hun dagelijkse taken en zal je ze helpen bij de voorbereiding van meetings en presentaties. En zorg je ervoor dat alles beter verloopt. Naast het ondersteunen van de Account Managers, neem je graag het heft in eigen handen. Door na te denken over het scouten van nieuwe commerciële mogelijkheden voor ons. Daarnaast zal je zelf rapporten/analyses maken en zal je mailings creëren om de publishers aan te spreken.

Als laatste zal je er goed voor moeten zorgen dat het onboarding proces voor nieuwe en potentiële klanten soepel verloopt. Want des te meer klanten, des te beter.

De rol als Account Coordinator geeft je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de affiliate marketing en het leven van een Accountmanager. Wie weet bevalt het je en als je het goed doet, is er wellicht sprake van een volgende stap binnen ons bedrijf.

Gewenste profiel

Jij bent een enthousiaste, positieve en gedreven persoon. Je bent een teamplayer, maar je kan ook goed zelfstandig werken. Verder ben je geïnteresseerd in de online en affiliate marketing/e-commerce branche en/of hebt hier al enige ervaring in.

Naast het ondersteunen van de Account Managers, is het belangrijk om proactief en leergierig te zijn. Want al komt de kennis niet naar jou, dan zoek jij het op! Leren is groeien. Jij bent niet bang om nieuwe dingen te proberen en jouw ideeën naar voren te brengen, wij moedigen ondernemerschap aan en waarderen jouw ideeën.

Je moet verder ook aan de onderstaande eisen voldoen:

Wat bieden wij

We zijn nummer 1-techbedrijf als het gaat om performancemarketing. En niet alleen in Nederland. Van Sydney tot Chicago en Londen tot São Paulo, met kantoren in meerdere landen zijn wij met ons affiliate netwerk de wereldwijde marktleider. Wij creëren betrouwbare partnerships tussen adverteerders en publishers die hun online groei stimuleren. De internationale, dynamische en innovatieve markt waarin we opereren, sluit naadloos aan op onze cultuur. Bij ons gaat hard werken hand in hand met een vierdaagse werkweek en onze open communicatie benadrukken we met een open werkvloer. Ons kantoor, inclusief tennistafel, Playstation en BBQ voor de zomerse maanden, staat in het hart van Amsterdam met uitzicht op de giraffen en olifanten van Artis. Met een jong en divers team van meer dan 60 professionals weten we hier - of vanuit huis - iedere dag het beste uit onszelf, ons werk en performancemarketing te halen.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Solliciteer direct door te klikken op de solliciteer-button onderaan de pagina. Vertel ons in jouw motivatie, die je samen met je cv uploadt, waarom jij graag onze nieuwe collega wordt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.