Nu solliciteren

Content held bij snelgroeiende startup dit bedrijf

Functie Content specialist
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie IJsselstein
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is de next level cadeaubon. Van brasserie tot sterrenzaak en van kartbaan tot beautysalon: via dit bedrijf verkopen ondernemers hun eigen cadeaubon. Digitaal, per post en instore. Ongeacht of een zaak 1 of 300 vestigingen heeft.

Consumenten kiezen daarnaast op dit bedrijf.nl een cadeaubon voor een activiteit in een sector en stad naar hun keuze. Sinds de oprichting in 2017 is dit bedrijf uitgegroeid tot het cadeaubon platform van Nederland.

dit bedrijf heeft vanaf september 2021 een stageplek voor een Content Held in IJsselstein (bij Utrecht). In deze veelzijdige stage houd je je onder andere bezig met:

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dus... Ben jij een ambitieuze en sociale MBO- of HBO-student Content Marketing, Content Strategie, Online Marketing, Communicatie of vergelijkbaar? Heb je naast een scherpe pen, affiniteit met video en een goed taalgevoel, ook gevoel voor humor? En kun je tafeltennissen of wil je het leren? Dan is dit de stage voor jou.

Interesse in deze stage?

Reageer voor 15 augustus met jouw motivatie, gericht aan Sjon Sluys op sjon@dit bedrijf.nl. Meer weten? Neem contact op met Sjon Sluys via sjon@dit bedrijf.nl of 085 - 016 1620. **

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.