Nu solliciteren

Stage Marketing en Contentcreatie in Alkmaar! (HBO+MBO)

Functie Stage Marketing en Contentcreatie in Alkmaar! (HBO+MBO)
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Alkmaar
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Wij bieden per niveau een marktconforme stagevergoeding.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zoek jij nog een stage per september op gebied van marketing en het creëren van content? Ben jij een creatieveling en socialmedia fanaat? Word jij blij van het creëren van artikelen, vlogs en video's? En ligt het commerciële vakgebied van sales en marketing jou ook? Wij zoeken een creatieve duizendpoot die bij ons aan de slag wil binnen de Stage Marketing & Contentcreatie zodat onze social media kanalen en de huisstijlcontent eens flink aangepakt gaat worden!

Racktime is een Full-service provider op het gebied van Sales, Marketing en Logistieke activiteiten. Denk hierbij aan de organisatie en uitvoering van Instore demonstraties, Merchandising, Direct Sales en het leveren van Commercieel Talent om aan de slag te gaan binnen een Field Sales team. Racktime werkt met gave A-merken als; Nespresso, Red Bull, Panasonic, Intel, Sony, PlayStation, Vodafone en Huawei en is Benelux georiënteerd. De werkzaamheden vinden plaats op het hoofdkantoor in Alkmaar.

Werkzaamheden

Binnen de Stage Marketing & Contentcreatie beheer je zelfstandig de socialmedia kanalen van www.racktime.eu, www.urdsolutions.nl en www.catchyourtalent.com. Denk aan Instagram, Facebook, Youtube en LinkedIn.

Je krijgt veel vrijheid om dit naar eigen inzicht uit te zetten en te beheren zolang het past bij onze doelgroepen. Denk aan het schrijven van leuke artikelen, opnemen en verspreiden van videocontent, meedenken over lopende acties en het publiceren van nieuws m.b.t. onze merken.

We maken je stage zo breed en zelfstandig mogelijk zodat je maximaal kunt ontwikkelen.

Daarnaast kun je ook uitstapjes maken op gebied van projectmanagement en mag je deelnemen aan ons ontwikkelprogramma zodat je ook op commerciële vaardigheden kunt ontwikkelen.

Gewenste profiel

*Onze Stagiair Marketing en Contentcreatie

Wat bieden wij

Wij kunnen jou binnen de Stage Marketing & Contentcreatie een mooie veelzijdige stage bieden waarin er veel ruimte is voor eigen inbreng en innovatie. Daarnaast:

Als je van uitdaging en afwisseling houdt, maar naast een mooie leerplek ook vooral plezier in je werkzaamheden terug wil zien, dan ben je bij ons van harte welkom. Solliciteer direct via https://www.catchyourtalent.com/vacatures/detail/stage-marketing-contentcreatie-alkmaar/neem of neem even telefonisch contact op met Ruth Kremer telefoon

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.