Nu solliciteren

HBO/MBO Stage Junior Projectmanager Marketing & Logistiek Alkmaar

Functie Junior Projectmanager Marketing & Logistiek A-merken
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Alkmaar
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Wij bieden per niveau een marktconforme stagevergoeding.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zoek jij nog per september 2021 een stage op HBO/MBO niveau binnen de logistiek of eventing?

Racktime is een fieldmartketing organisatie met als doel het versterken van merk- en marktposities van opdrachtgevers in de Benelux. Met een gemotiveerd team van professionals verzorgen zij sales- en marketing gerichte activiteiten als; merchandising, verkoop in winkels, event opbouw en bemanning, field service (onderhoud + installatie) en de logistieke werkzaamheden als verzending en opslag. Voor de afdeling Marketing & Logistics en Eventing zijn wij op zoek naar stagiaires om het team te versterken.

Werkzaamheden

Wij hebben 2 stages open staan. Als Stagiair Marketing & Logistiek ben je o.a. verantwoordelijk voor orderverwerking, voorraad, webshop beheer en overige logistieke opdrachten en werk je binnen een superleuk open team! Maar ook hebben wij een stage op gebied van Projectmanagement binnen de eventing (Red Bull) organiseren van verkoopacties instore en merchandising (diverse A- merken) Wij bouwen de stage en verantwoordelijkheden uit naar gelang het niveau van jouw opleiding. Dus zowel vanuit de event- business- of logistieke kant kun je bij ons terecht voor een uitdagende stage.

Het teamgevoel is bij ons belangrijk want we werken aan grote opdrachten waarbij samenwerking dus extra belangrijk is. Denk aan grote verzendrondes voor PlayStation, de volledige eventorganisatie van Red Bull in- en ompakopdrachten voor diverse mooie merken, fulfilment van winkelopstellingen van Bjorn Borg, of verspreiding van alle marketingmaterialen voor concerns als een BP of FitForFree.

Naast de logistieke taken zou je ook ingezet kunnen worden op merchandisingactiviteiten mits je een rijbewijs hebt en dat natuurlijk ook leuk vindt! Zo maak je de stage nog veelzijdiger en uitdagender en kun je breed ontwikkelen.

Onze stage is sowieso geschikt voor de volgende opleidingen:

Gewenste profiel

Onze Stagiair Marketing & Logistiek * Is service gericht en heeft een goed oplossend vermogen en een aanpakmentaliteit; * Neemt graag initiatief, is flexibel en leergierig; * Heeft een MBO/HBO opleiding richting Logistiek/Technische Bedrijfskunde; * En is bij voorkeur in bezit van rijbewijs B.

Onze Stagiair Junior Projectmanager * Is communicatief vaardig, heeft een oplossend vermogen en een aanpakmentaliteit; * Neemt graag initiatief, is flexibel en leergierig; * Heeft een MBO/HBO opleiding richting marketing, business, commercieel of misschien wel iets heel anders!

Wat bieden wij

Wij kunnen jou als Stagiair Marketing & Logistiek en als Junior Projectmanager een mooie veelzijdige stage bieden waarin er veel ruimte is voor eigen inbreng en innovatie. Daarnaast: * Een bijzonder leuk en enthousiast team; * Uitstekende stagevergoeding; * De perfecte basis aan werkervaring voor de start van jouw carrière; * Mooie A-merken die goed staan op je cv; * Ervaring in marketing en communicatie; * Doorgroeimogelijkheden na je stage; * En ook belangrijk goede begeleiding tijdens werk of schoolopdrachten.**

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren