Nu solliciteren

Uitdagende meewerkstage in de reisbranche - Rijswijk

Functie Online marketing stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Rijswijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking o.b.v. full time (40 uur)
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Een uitdagende en brede online marketing stage bij dit bedrijf! Tijdens deze stage ga je actief aan de slag met marketing en communicatie binnen het bedrijf en werk je volledig mee met het team. Je wordt begeleid door het marketing team en krijgt veel ruimte voor eigen initiatief.

Marketing is het hart van onze organisatie en daarom staan wij altijd open voor nieuwe ideeën en kansen die gecreëerd kunnen worden door enthousiaste stagiaires. Wil jij meer weten op het gebied van online marketing en heb jij affiniteit met de reisbranche? Solliciteer dan direct!

Werkzaamheden

Als online marketing stagiaire kom je te werken op de marketing afdeling. Je helpt ons om onze online communicatiemiddelen zo goed mogelijk in te zetten. Denk aan:

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar een student die (ook) zelfstandig werkt, doorpakt en het leuk vindt om anderen enthousiast te maken voor zijn of haar ideeën. Dit breng jij mee:

Wat bieden wij

Een leuke en leerzame stage in de reisbranche en een jong team waar hard gewerkt wordt. Er liggen voor jou genoeg uitdagingen om op te pakken en je krijgt de vrijheid om jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen. Wij bieden: * De leukste en grootste rondreis organisatie; * Stageplek waar je per direct kan beginnen; * Veelzijdige periode met een klein en gezellig team; * Stagevergoeding in €€€'s.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren