Nu solliciteren

Stagiair team HR

Functie Stagiair HR
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Woudenberg
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zit jij in het derde jaar van een hbo-HRM-opleiding en ben jij op zoek naar een HR stage voor minimaal vijf maanden? Wil jij het HR vak beter leren kennen en als stagiair volwaardig meedraaien met het team? Dan is deze HR stage bij dit bedrijf echt iets voor jou. Lees snel de vacature. We vertellen je graag meer over jouw toekomstige stage.

Werkzaamheden

Je komt werken in een professioneel en gedreven team, waar zeker ook oog is voor jou als persoon. Samen met je team werk je aan diverse HR- thema’s. De ene dag ben je bezig met werving en selectie en de andere dag schrijf je mee aan het HR-beleid of help je mee met het organiseren van een medewerkersbijeenkomst. Kom je er even niet uit? Je collega’s staan altijd klaar om je te helpen.

Gewenste profiel

Je bent een HR-student en bent op zoek naar een uitdagende meewerkstage. Je bent minimaal drie dagen per week beschikbaar. Je weet van aanpakken en schrikt niet van verantwoordelijkheden. Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je gaat zelfstandig aan de slag, maar bent ook een teamplayer.

Wat bieden wij

Reageer op deze stage via onderstaande link; dan zien we je snel in Woudenberg! https://woudenberg.easycruit.com/vacancy/2685551/158835?iso=nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.