Nu solliciteren

Ambitieus? Het beste uit jezelf halen? Leer hier de ins & outs van het Marketing/Communicatievak!

Functie Marketing/Communicatie Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Zwanenburg
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding โ‚ฌ 250
Salaris opmerking De stagevergoeding is netto.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij het beste uit jezelf halen? Ben je ambitieus? De ins & outs van het Marketing/Communicatievak leren? Zet hier dan de eerste stappen in je Mar/Com carriรจre maken. Dan is dit een echte buitenkans! Bij deze stage krijg je de mogelijkheid om je Mar/Com-kennis te ontwikkelen. Je draagt bij aan belangrijke, spannende projecten en bent ook verantwoordelijk voor je eigen (online) projecten!

Je werkt zeker niet alleen want je wordt begeleid door een ervaren Mar/Com-coordinator en Marketing Manager. Daarnaast zijn er mogelijkheden om (online) kennis te vergroten door het volgen van cursussen.

Werkzaamheden

Je hebt je eigen projecten en helpt ook mee aan gezamelijke projecten. Denk aan het onderhouden van social media, website(s) en content-creatie. Maar ook het (helpen) organiseren van events, het verzamelen van data of het doen van marktonderzoek.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

๐—œ๐˜€ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐— ๐—ฎ๐—ฟ/๐—–๐—ผ๐—บ droom-stage? Informeer naar de mogelijkheden, en... we hebben plek voor twee stagiaires dus dubbel kans!!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.