Nu solliciteren

MBO-4 of HBO Stage Social Media Marketing in Amsterdam!

Functie Social Media Marketing Stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit ga je doen als Stage Social Media Marketing Als Social Media Marketing Stagiair(e) ben je medeverantwoordelijk voor de online zichtbaarheid en bekendheid van dit bedrijf. Met jouw creativiteit weet je de marketing van ons naar een next level te tillen. Je gaat proactief aan de slag met het bedenken van content en online campagnes. We willen ons bedrijf nog meer een eigen gezicht geven, waar jij bij gaat helpen.

We zijn opgericht in 1983, kan het meest kernachtig worden samengevat als ‘het bieden van ruimte’. In de meer dan dertig jaar dat we actief zijn, is dat uitgegroeid naar het verhuren van de studio’s voor een zeer brede groep van gebruikers uit met name de culturele sector. Ook hebben wij een klein theater waar voorstellingen worden gegeven en waar wij zelf programma’s opzetten. Het is onze missie om “ruimte” voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht leeftijd, sociale of culturele achtergrond. Cultuur heeft ruimte nodig!

Werkzaamheden

Wat ga je onder andere doen? * Pr-lijn bedenken, uitvoeren en structuren voor langere periode. * Het aantrekken van nieuwe huurders * Het bedenken van content waar van potentiële huurders blij en geïnteresseerd worden * Plaatsen van content op de Social Media kanalen * Het meten van online resultaten/impact * Het bedenken en uitwerken van (online) campagnes * Interviewen van collega's, huurders, partners en andere partijen die jij kan bedenken * Onderzoeken en signaleren van nieuwe kansen en mogelijkheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren