Nu solliciteren

Designen, editen, social media, creatieve campagnes bedenken en evenementen organiseren. Dit doe je allemaal bij dit bedrijf!

Functie Content Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Capelle aan den IJssel
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een creatieveling die houdt van het bedenken en designen van pakkende visuals en het meedenken aan strategische marketingcampagnes voor social media? Houd jij van een veelzijdige functie, nauwkeurig te werk gaan en ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tijdens jouw stageperiode ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en creëren van de mooiste en meest opvallende content en weet je de aandacht te trekken met jouw creatieve ideeën. Dit doe jij door middel van jouw ruime ervaring met Adobe programma’s zoals: Photoshop, InDesign, Illustrator en Premiere Pro. Alle uitingen die jij ontwerpt kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld onze social mediakanalen en website. Jouw creativiteit kent geen grenzen en wij geven jou dan ook de vrijheid om jouw eigen ideeën op te brengen, deze content (foto/video/animatie) te maken en te editen. Zorg ervoor dat je met trots jouw resultaten kan laten zien die uiteindelijk bijdragen aan de groei van de naamsbekendheid en betrokkenheid van potentiële nieuwe collega’s en klanten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een ICT-consultancybureau die gespecialiseerd is in Architecture, Cloud, Cyber Security, Networking, Industrial Automation.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.