Nu solliciteren

Afwisselende stage bij aannemer op Shell Pernis!

Functie Human Resource Intern
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Pernis - Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Welkom bij dit bedrijf, je hebt je eerste stap gezet op weg naar een nieuwe en spannende stageplek bij dit bedrijf. Wij behoren tot de kwalitatief beste en veiligste aannemers in de energie- en industriesectoren wereldwijd. In Nederland verzorgt dit bedrijf het onderhoud aan de installaties van Shell op de locaties Pernis, Moerdijk en Europoort. Wij zijn actief in de disciplines WTK, E&I en Civiel.

dit bedrijf biedt alle waarden van een familiebedrijf in combinatie met de groei en de stabiliteit van een wereldwijde organisatie. Met activiteiten verspreid over Centraal-Amerika, het Midden-Oosten, Centraal-Azië, Rusland, Australië en Europa, bieden wij diverse carrièremogelijkheden. Bij dit bedrijf werken meer dan 40 verschillende nationaliteiten op uitdagende onderhoudsprojecten.

Werkzaamheden

Binnen de dit bedrijf Nederland organisatie werkt een ervaren team van gedreven HR professionals aan uiteenlopende zaken o.a. de HR administratie, salarisadministratie en wagenpark-beheer. Ook draagt het team zorg voor het direct ondersteunen van de operatie door werving en selectie, performance management en ziektemanagement. De organisatie kenmerkt zich door een positieve sfeer waar gemotiveerde, gedreven collega’s samen werken om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Voor ondersteuning bij de HR projecten zoeken wij een HR stagiair. Er is voldoende mogelijkheid om te leren en je te ontwikkelen binnen deze groeiende internationale organisatie. Je ondersteunt de HR processen en bent verantwoordelijk voor een deelproject in relatie tot Social Onboarding. Ook werk je mee in een project waar we met het hele team aan werken, het optimaliseren en beheren van de opleidings- en certificeringsadministratie. Kortom, genoeg voor een interessante en afwisselende stage!

Gewenste profiel

We maken graag kennis met kandidaten welke in de laatste fase zijn van een hbo opleiding HRM / Personeel en Arbeid en affiniteit hebben met HR in de technische sector. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (voertaal Nederlands). Je bent flexibel, nauwkeurig en je kunt goed om gaan met veranderingen. Je bent beschikbaar in de periode van augustus 2021 tot en met januari 2022.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.