Nu solliciteren

Leerzame afwisselende stageplek voor een student MBO Logistiek medewerker in Epe

Functie Stagiair Assistent Magazijnbeheerder (uren in overleg)
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Houten
Uren per week 12 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over Anticimex

Anticimex Nederland is onderdeel van de internationale Anticimex Groep, een van oorsprong Zweedse organisatie met de ambitie om nummer 1 te blijven in de digitale pest control. Door te werken met preventieve, nieuwe technologieën en duurzame oplossingen, werken de technici en consultants van het bedrijf mee aan een gezonde leefomgeving. De dienstverlening wordt ingezet voor zowel bedrijven als particulieren overal in het land.

Werkzaamheden

Wij zijn per direct op zoek naar een stagiair assistent magazijnbeheerder voor maximaal 40 uur per week. Ben jij op zoek naar een leerzame werkomgeving die aansluit bij je opleiding? Dan zijn wij misschien die match!

Als stagiair Assistent Magazijnbeheerder zorg jij samen met de magazijnbeheerder dat de dagelijkse processen tussen registratie, distributie en inname- en uitgifte van goederen en materialen van het centrale magazijn, vlot en correct verlopen. Je zorgt o.a. voor het bewaken, aanvullen en periodiek opnemen van de voorraden. Daarnaast ga je met behulp van een heftruck/stapelaar laden, lossen en het verplaatsen van goederen. Jouw rol als Assistent Magazijnbeheerder gaat nog verder dan dat. Graag komen wij met jou in contact voor kennismaking en het bespreken van de vacature!

Gewenste profiel

• In bezit van een geldige VCA-Basis; • In bezit van een geldig certificaat eftruckchauffeur en/of stapelaar; • Je beschikt over minimaal (V)MBO niveau; • Je hebt een (Pro-)actieve persoonlijke houding; • Je bent gedreven, creatief en nieuwsgierig en houdt van aanpakken; • Uitstekende kennis van digitale systemen of deze je snel eigen kunnen maken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren