Nu solliciteren

Stage Community Manager & Operations bij HealthTech Startup

Functie Community Manager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Salaris opmerking obv fulltime
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als startup in de zorg timmert dit bedrijf hard aan de weg. We groeien hard en er melden zich elke dag nieuwe zelfstandige zorgverleners op ons platform. Om deze community van zzp verpleegkundigen op dit bedrijf te ondersteunen en te activeren zijn we op zoek naar een stagiair Community Management.

Als Community Manager ben je het visitekaartje van dit bedrijf richting onze gebruikers. Als spin in het web zorg je ervoor dat elke zorginstelling en zorgverlener tevreden is, en je biedt ondersteuning wanneer dat niet zo is. Hiervoor heb je veel mailcontact met zowel zorginstellingen als zzp zorgverleners. Je ondersteunt onze Head of Community Maaike bij het onboarden en activeren van nieuwe zzp’ers die zich bij dit bedrijf aanmelden, met name telefonisch.

NB. Vanwege het Corona virus werkt ons team de komende tijd vanuit huis. Binnenkort gaan we waarschijnlijk weer 1 à 2 dagen per week naar kantoor. Dit zal zijn in Amsterdam of Utrecht.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar een 3e/4e-jaars HBO of WO student. Je beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse en de Engelse taal en bent minimaal 5 maanden 32 uur per week beschikbaar.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.