Nu solliciteren

Uitdagende en gezellige Sales & Marketing meewerkstage bij een handelsbedrijf in grondstoffen.

Functie Sales & Marketing stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie 't Harde (Niederlande)
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Een bovengemiddelde stagevergoeding.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf gevestigd in t’ Harde is een recycling en handelsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van alle plantaardige reststromen van oliën en vetten. De ingezamelde vetten- en oliën worden vervolgens verwerkt en verkocht aan de technische-, chemische- en biodieselindustrie.

Wij verzamelen, transporteren en recyclen alle plantaardige reststromen van oliën & vetten en halen frituurvet op voor restaurants, hotels, bedrijfs-, school- en sportkantines, instellingskeukens, snackbars en alle andere bedrijven en organisaties met een professionele keuken. Daarnaast creëren wij inzamelpunten voor gebruikt frituurvet bij onder andere supermarkten, kringloopwinkels, sportverenigingen en kerken. Om te voorzien in de vraag naar grondstoffen voor de productie van duurzame brandstoffen is dit bedrijf ook actief als handelaar en kopen wij wereldwijd diverse duurzame grondstoffen in.

Werkzaamheden

Je bent betrokken bij alle facetten van het bedrijf waardoor jij je vanaf dag 1 al onderdeel van het team zult voelen. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden en door onze kleine en platte organisatie kan jij jouw goede ideeën direct uitvoeren. Deze vrijheid geven wij je ook.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil jij een leuke en leerzame stage met toekomstperspectief waar je elke dag met plezier naartoe gaat? Dan komen wij graag met jou in contact. Je kunt ons telefonisch bereiken op 085- 760 32 63 / 06-19 79 92 18.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.