Nu solliciteren

Recruitment Stage SPR Solutions!

Functie Recruitment Stagiare
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Tilburg
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500 - 2000
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Stagelopen bij een hard groeiende internationale HR-specialist? Dat kan! Voor onze vestiging in Tilburg zijn we namelijk op zoek naar een stagiair(e). Hoe deze functie ingevuld gaat worden en wat jouw taken gaan zijn, bepalen we helemaal in overleg met jou

Werkzaamheden

Zoals gezegd; bij ons kan alles. In onze internationale omgeving hou jij je bezig met 3 pijlers:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij willen je belonen voor wat jij voor ons doet. Dat betekent dat je €500 per maand aan basisvergoeding krijgt en tot €500 extra per maand kan verdienen. Daarnaast denken we graag mee in allerlei voordelen die jouw stageperiode fijner kunnen maken. Vrijdagmiddagborrels, darts, uitgebreid lunchen, uitgebreide training en effectief werken. Dat is een beetje de cocktail die je krijgt als je bij ons aan de slag gaat. Vergeet het 3-delig pak, managers die je met U aan moet spreken of collega's die de afgelopen 10 jaar geen kroeg van binnen hebben gezien. Je komt te werken in een jong divers team (tussen de 22 en 32) dat je graag de kneepjes van het professionele leven aanleert.

Stagiaires zijn bij ons tot nu toe altijd met een brede lach geslaagd en dat willen we graag zo houden. Deze goede sfeer in combinatie met de vrijheid om je stage zo in te vullen als je zelf wil, maakt dat wij ons niet kunnen voorstellen dat je na het lezen van deze vacature niet enthousiast bent! Bij ons worden prestaties beloond en voelt hard werken als plezier! Kom jij ons team versterken? Reageer dan snel met je motivatie en CV. Voor al je vragen zijn we telefonisch bereikbaar op +31634887300 of je kan mailen naar info@dit bedrijf.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.