Nu solliciteren

Stagiaire Communicatie gezocht!

Functie Stage Communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie 's-Gravenhage
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking 400 op basis van 40 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zoeken vanaf september 2021 een enthousiaste hbo-stagiair(e) communicatie! Goede stagevergoeding, flexibiliteit in uren, mooie werkplek en leuke collega’s Ben jij derdejaars hbo-student communicatie (of soortgelijk) en heb je zin in een leuke en uitdagende stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: wij helpen je graag een volgende stap te maken in jouw ontwikkeling!

Werkzaamheden

Je werkt mee aan allerlei activiteiten op marketing- en communicatiegebied voor de HCA ICT. Dit houdt in dat je voor de HCA ICT aan de slag gaat met het verzamelen en plaatsen van nieuws op onze website, het beheren van de sociale media kanalen en het in kaart brengen van onze bezoekers op de website. Ook ondersteun je bij het maken van publicaties en het organiseren van events. Een echte meeloopstage dus!

Blij worden van wat je doet op een dag

Samen met twee gezellige communicatie collega’s ga je aan de slag om de verschillende communicatiekanalen actueel te houden. De HCA ICT heeft diverse partners die allemaal hun eigen relevante nieuws hebben. Aan jou de taak om dit te verzamelen en het op onze website, socials en in de nieuwsbrief te plaatsen. Het organiseren van webinars en het maken van (online en gedrukte) publicaties behoort ook tot jouw taken. Daarnaast ga je, samen met ons, uitzoeken wie onze doelgroepen zijn en wie onze website bezoekt. En dat in een fijne werkomgeving: op de Maanweg (Den Haag grens Voorburg, goed bereikbaar met OV, fiets en auto) hebben we een hip kantoor met fijne werkplekken. Uiteraard houden we ons aan Corona-regels.

Gewenste profiel

Jij bent 3e-jaars hbo-student communicatie (of aanverwante richting), je bent een aanpakker en je wilt jouw frisse blik met ons delen! We zoeken een stagiair die het leuk vindt om nauwkeurig te werken en die goed kan samenwerken. Het is fijn als je de Microsoft Office programma’s beheerst en weet hoe je teksten en afbeeldingen op een website kan plaatsen.

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.