Nu solliciteren

Marketing communicatie stage bij Shared | Aanjagers van vooruitgang

Functie Marketing communicatie stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij deel uitmaken van een jong, ambitieus en snelgroeiende organisatie? Krijg jij veel energie van het schakelen met mensen? Ben je leergierig, communicatief vaardig en creatief? En ben jij op zoek naar een derde of vierdejaars marketing communicatie stage? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Wat ga je doen als marketing communicatie stagiair(e)?

De klantenkring van Shared groeit, en we bieden onze klanten een groeiend aantal diensten aan. Daar hoort ook professionele en effectieve communicatie bij. Communicatie met potentiële klanten, communicatie ook met kandidaat-werknemers. Op het web, op social media, overal waar dat belangrijk is.

Als stagiair(e) houd jij jezelf bezig met de verschillende facetten op het gebied van marketingcommunicatie. Geen dag is voor jou hetzelfde! Natuurlijk wordt de inhoud van de stage in overeenkomst met jou bepaald, en wordt er rekening gehouden met de eisen die je opleiding stelt. Ook zal de inhoud van een derdejaars stage verschillen met die van een vierdejaars.

Wie zijn wij?

Shared is in 2015 opgericht met als doel om het werk voor andere bedrijven zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat er tijd overblijft voor het werk dat er echt toe doet. Dit doen we allemaal onder het motto: meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren.

Bij Shared werken we met een jong team van enthousiaste, gemotiveerde en energieke jong-professionals aan projecten om processen te verbeteren en te versnellen. We geloven in het frisse perspectief van jong talent en persoonlijke ontwikkeling staat dan ook centraal bij ons. Je komt te werken binnen een kleine, maar snelgroeiende organisatie, waar je kan rekenen op goede koffie en gezellige vrijdagmiddagborrels op ons kantoor aan de Rotte in Rotterdam.

Vanuit Shared willen we in de marketing & communicatie stage graag aandacht besteden aan een social media strategie, brand development en het ontwikkelen van een creatieve marketingcampagne. Hier kunnen we jou hulp goed bij gebruiken en jij kan genoeg leren als beginnend marketingcommunicatie-professional!

Gewenste profiel

Wie zoeken wij? - Je studeert in de richting van marketing en/of communicatie op HBO- of WO-niveau - Bent bij voorkeur fulltime beschikbaar voor een periode van vijf tot zes maanden. - Hebt een proactieve houding, neemt initiatief en bent energiek - Je houdt van het maken van tekst en beeldmateriaal. - Je schrijft goed en creatief. - Je hebt bij voorkeur gevoel voor beeldtaal en/of kennis van Premiere Pro, Indesign, en Photoshop. - Ons kantoor is in Rotterdam en we willen je graag af en toe ook daar zien, dus bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Wat bieden wij

Wat heeft Shared jou te bieden? - Een afwisselende stage, waarin er veel waardering en ruimte is voor eigen initiatief - Een plek waar je jezelf verder mag ontwikkelen tot beginnend professional. - Ruimte en professionele begeleiding voor schoolopdrachten. - De mogelijkheid om mee te bouwen aan een snelgroeiende organisatie! - Een prima stagevergoeding. - Toegang tot de Shared Academy, ons trainings- en opleidingsplatform. - Gezellige vrijdagmiddagborrels en heerlijke koffie.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.