Nu solliciteren

Stagiair(e) Office Management gezocht bij Cloud9 Staffing in Amsterdam!

Functie Office manager
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als Office Manager ben je verantwoordelijk voor alle organisatorische en secretariële zaken op onze kantoorlocatie zodat de overige medewerkers zich volledig kunnen focussen op hun eigen werkzaamheden. Je bent een zelfstandig persoon die het leuk vindt om, naast proactieve ondersteuning, ervoor te zorgen dat alle zaken op kantoor soepel lopen en geregeld zijn, zodat ons kantoor een plek is waar je wilt zijn.

Werkzaamheden

Deze stage is perfect voor jou als jij goed en graag:

Wat bieden wij

Als stagiair(e) Office Management krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen door middel van dagelijks mee te werken binnen ons bedrijf. Daarnaast krijg je de ruimte om te werken aan je opdrachten vanuit je opleiding. Wij bieden tevens een stagevergoeding. Ben jij op je best in een drukke omgeving met veel extraverte collega’s? Kom dan met ons kennismaken om te ontdekken of dit jouw stageplek is!

Wij zijn Cloud9, recruitment specialist op gebied van Business Intelligence, Big Data en Analytics. Binnen dit vakgebied assisteren wij professionals bij de volgende stap in hun carrière, zowel op interim als op vaste basis. Tegelijkertijd helpen wij organisaties met de invulling van hun personeelsbehoeftes op het vakgebied van Business Intelligence, Big Data en Analytics. Met onze niche focus zijn we in staat om deze behoeftes binnen dit vakgebied effectief en snel te doorgronden om zo de beste fit tussen deze organisaties en de professionals te realiseren.

Het kloppende hart van Cloud9 is gevestigd aan de Keizersgracht in Amsterdam. De plek waar succes en ambitie centraal staan. Anderzijds leent deze prachtige locatie zich ook voor BBQ’s en enerverende borrels, tevens is dit ook direct opstapplek voor onze Cloud9 sloep(en), waar wij geregeld een rondje over de grachten mee maken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.