Nu solliciteren

Creatieveling, today is your lucky day!

Functie Vormgeving & Social media
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie De Lier
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hé jij daar, start jij vanaf september met een stage en ben je nog op zoek naar een te gek bedrijf om jouw design en social media skills verder te ontwikkelen? Dan is deze stage vormgeving social media perfect voor jou!

Door de groeiende vraag naar onze dienstverlening zijn wij op zoek naar versterking van ons team en professionaliteit. Jouw designs gaan er dus voor zorgen dat dit bedrijf verder wordt uitgebouwd en op de kaart wordt gezet.

Werkzaamheden

Ben jij een creatieve denker die dagelijks veel tijd besteed aan vormgeving en zie laatste updates volgt op gebied van social media? Ben je op zoek naar een uitdagende stage, waarbij je jezelf kan ontplooien en genoeg relevante werkervaring kan opdoen? Dan willen wij je een stage aanbieden bij een klein, maar snelgroeiend team. Binnen ons team wordt nauw samengewerkt, maar is tevens veel ruimte voor ontwikkeling en jouw eigen creativiteit. Als stagiair(e) vormgeving social media ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de digitale content voor social media en houd jij je bezig met het ontwerpen van on- en offline producten. Hierbij kun je denken aan drukwerk, banners voor op de website, social media posts en nog heel véél andere leuke dingen! Je werkt naar deadlines toe en plaatst je eigen gemaakte content online. Hier komt dus ook social mediamanagement bij kijken! Je denkt mee met bij het opstellen van (online) strategieën en het vormgeven van de identiteit van onze klanten. Vanzelfsprekend volg je de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van vormgeving en social media.

Dit ga je doen:

Gewenste profiel

Onze ideale kandidaat:

Wat bieden wij

Je begint iedere dag met een heerlijke, goede kop koffie (of thee, als je dat lekkerder vindt!). We bieden jou een gezellige en informele werksfeer op ons gloednieuwe kantoor in De Lier. Wij zijn gevestigd op de eerste etage van Office Deluxe, een modern en industrieel pand waar je direct inspiratie van krijgt! Je krijgt een stagebegeleider die jou begeleidt, maar daarnaast bieden wij jou ook veel verantwoordelijkheid en ruimte om eigen creativiteit in te brengen. Daarnaast bieden we je natuurlijk een veelzijdige en leerzame stageperiode en een passende vergoeding.

PS. We hebben ook een super lieve office dog! Dus houd je van dieren? Dan heb je bij ons al een streepje voor! 😉

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.