Nu solliciteren

Social media marketing bij de grootste voetbalvereniging OJC Rosmalen!

Functie Social media marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rosmalen
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voetbalvereniging OJC ROSMALEN heeft samen met online marketingbureau Online Bazen een nieuwe social mediastrategie hebben geformeerd.

Om deze strategie te laten uitvoeren en deels mee te ontwikkelen/nieuwe ideeën inbrengen zoeken we voor het schooljaar 2022 een student die hiermee aan de slag kan gaan. Dit mag een stageplaats zijn voor een heel jaar maar ook verschillende studenten die er per "blok" aan de slag meegaan. Het lijkt ons het hartstikke gave uitdaging om gezamenlijk met Online Bazen en de communciatiecommissie van OJC ROSMALEN aan de basis te staan van de ontwikkeling van onze social mediastrategie.

Ben jij dus creatief, kun je goed overweg met social media en online tools en lijkt het je gaaf om een kijkje in de keuken te nemen bij een van de grootste voetbalverenigingen van Nederland?

Werkzaamheden

Bij OJC Rosmalen mag jij je bezig gaan houden met:

Gewenste profiel

Je bent:

Interesse in voetbal is een groot voordeel.

Wat bieden wij

De voordelen zijn:

Groot! Jij mag gaan werken bij een van de grootste voetbalverenigingen van OJC. Je wordt deels begeleid door Chelsea Bosters, de eigenaar van Online Bazen, en deels begeleid door diverse personen op en rond de club. Je hebt de vrijheid om supertoffe content te maken rondom wedstrijden, trainingen, evenementen en gebeurtenissen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende, vernieuwende en creatieve stage waar jij veel vrijheid en vertrouwen geniet en bovenal bijzonder veel kunt betekenen voor OJC Rosmalen?

Neem dan snel contact op met email. Hopelijk tot snel!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.