Nu solliciteren

Uitdagende (online) marketingstage groeiende scale-up dit bedrijf in Amersfoort

Functie Stagiair(e) (online) marketing & communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie AMERSFOORT
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking op basis van 40 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij klaar voor de volgende stap in je ontwikkeling naar marketing professional? Dan is dit je kans! Het gaat hard met dit bedrijf. We zijn daarom op zoek naar een enthousiaste student(e) voor de afdeling Marketing. Help jij mee heel Nederland te laten dit bedrijfen? We hebben grote groeiambities met het merk dit bedrijf: heel werkend Nederland aan het dit bedrijfen. Jij gaat hieraan actief en hands-on een bijdrage leveren en ondersteunt je collega’s van marketing en sales rondom diverse projecten. Je moet hierbij denken aan campagnes om de merkbekendheid te vergroten, customer journeys verder te optimaliseren, data driven marketing, digital development en verbeteringen aan onze website.

Daarnaast is er ook zeker ruimte om zelfstandig projecten op te pakken en zo te laten zien wat je waard bent. Tevens krijg je voldoende ruimte om je stage-opdrachten uit te voeren.

Werkzaamheden

We hebben grote groeiambities met het merk dit bedrijf: heel werkend Nederland aan het dit bedrijfen. Jij gaat hieraan actief en hands-on een bijdrage leveren en ondersteunt je collega’s van marketing en sales rondom diverse projecten. Je moet hierbij denken aan campagnes om de merkbekendheid te vergroten, customer journeys verder te optimaliseren, data driven marketing, digital development en verbeteringen aan onze website.

Daarnaast is er ook zeker ruimte om zelfstandig projecten op te pakken en zo te laten zien wat je waard bent. Tevens krijg je voldoende ruimte om je stage-opdrachten uit te voeren.

Gewenste profiel

Je bent derde- of vierdejaars student op een relevante HBO of WO opleiding Je hebt affiniteit met digital en data gedreven marketing Vanuit je opleiding heb je aantoonbare ervaring met digital marketing, analytics, marketing automation en customer journeys * Je bent goed op de hoogte van de mogelijkheden om op basis van data te segmenteren en te personaliseren voor marketingcampagnes * Je bent innovatief, initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht * Je bent leergierig en volgt de ontwikkelingen op het digitale vlak op de voet * Je bent een echte teamplayer * Je weet als geen ander hoe Adobe Photoshop en CM-systemen (website) werken * Je werkt graag zelfstandig en je vindt het prettig om verantwoordelijkheid te krijgen * Je hebt bij voorkeur al wat ervaring met het schrijven van teksten

Wat bieden wij

  1. Je kunt bij ons rekenen op een gave stage voor 32 tot 40 uur en draait volledig mee in het Marketing/Sales team. Je start in augustus/september met je nieuwe stage; voor minimaal 20 weken. Wil je langer blijven? Dat is geen probleem, heel graag zelfs!
  2. Uiteraard bieden we jou ook een marktconforme stagevergoeding van € 400,- (op basis van 40 uur)
  3. Je krijgt veel vrijheid, zodat jij als proactieve student veel kansen krijgt om diverse taken uit te voeren en je takenpakket kan uitbreiden
  4. Je werkt voornamelijk op ons kantoor in Amersfoort (boven Centraal Station), mits de omstandigheden rondom corona dit toelaten.
  5. Je krijgt van ons een laptop in bruikleen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.